Новата кралска сватба: Принцеса Южени взе Бруксбанк

Сватбата се състоя в храма "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор
12 окт 2018 21:32, Иванка Гъркова
7
Новата кралска сватба: Принцеса Южени взе Бруксбанк
Reuters

Принцеса Южени се влюбила от пръв поглед в Джак Бруксбанк. Няколко часа след тяхната първа среща, тя нямала търпение да разкаже на майка си за него.

Днес дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън встъпи в брак със същия този мъж.

Сватбената церемония се състоя в храма „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор, пише Tialoto.bg. Силният вятър, който понасяше шапките и ефирните тоалети на гостите, не помрачи приповдигнатото настроение на принцесата и нейните роднини.
 
Принц Джордж и принцеса Шарлот, както и техни братовчеди, бяха шафери на красивата булка.
 
Принцесата пристигна пред църквата с Ролс-Ройс, произведен през 1950 г. Заедно с нея бе нейният баща. Още от колата се виждаше, че на главата си носи тиара, декорирана със смарагди и диаманти. Бижуто от платина, произведено през 1919 г., е подарък от нейната баба – Кралица Елизабет Първа. Единственият друг аксесоар по нея бяха обеци в тон с тиарата.
 
Придружавана от принц Андрю, принцесата се качи бавно по стълбите на храма и премина под ръкоплясканията на множеството гости. През цялото време тя не спираше да се усмихва. Роклята ѝ – изчистена, с деколте тип лодка, без скъпоценни камъни, органза и дантела, е на известните дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос. Тя е ушита с дълъг шлейф, който много британци определиха като най-впечатляващата част от роклята.
 
Сватбата на принцеса Южени бе първото официално събитие от много време насам, на което се появява нейният дядо – принц Филип, който имаше здравословни проблеми. Единствената кралска особа, която не присъстваше на сватбената церемония, бяха принц Чарлс и съпругата му Камила, които имат ангажимент в Шотландия.
 
Вълнуващото събитие в кралското семейство е доста по-голямо от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Британските таблоиди съобщиха, че 28-годишната принцеса и нейният избраник, който е с 4 години по-голям, са изпратили 850 покани. За сравнение гостите на сегашните херцог и херцогиня на Съсекс, бяха близо 600. За сметка на това сватбата на принцеса Южени е доста по-евтина – два милиона британски лири.
 
Сред звездните гости на новото семейство бяха Наоми Кембъл, Лив Тайлър, Деми Мур, Роби Уилямс, Джеймс Блънт, Кейт Мос, Ел Голдинг и други.
 
Принцеса Южени е деветата по реда на наследяване на британския престол. Въпреки че интересът към втората кралска сватба за годината е по-малък, в Уиндзор има засилено полицейско присъствие, като униформените са доста повече в сравнение с броя им през май.
 
Кой е Джак Бруксбанк?
 
Той е роден на 3 май 1986 година. Майка му се казва Никола, а баща му Джордж е директор на компания. Той има по-малък брат, Томас, който ще му бъде кум на сватбата.
 
Джак завършва средното си образование в пансиона „Стоу скул“ в графство Бъкингамшър и избира да не следва в университет, а да започне работа в бизнеса със заведения.
 
Запознава се с Южени в швейцарския ски курорт Вербие през 2010 година. Двамата излизат осем години, преди да се сгодят през януари в Никарагуа.
 
Бруксбанк е работил като мениджър на лондонския „Махики“ в луксозния квартал Мейфеър. Клубът е един от най-елитните в британската столица. Той има и свой бизнес с дистрибуция на вина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
0
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
От статията разбрах следното - Джак, който е имал бизнес със сервитьорки е можел да фърля на всяка 20-годишна върху очичките, но за съжаление след 8 години е бил принуден да подпише. Претеглил е плюсовете (яко кинти, + deep throat-а на принцесата, който редовно ползва, има видими дадености) и минусите (сериозно обвързване). Сега за съжаление ще трябва да фърля известно време вътре, докато оная фане, за което след 8 години вадене и отгоре ще му е нужна адаптация. Това разбрах от репортажа.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прическата на булката е от Blow Ltd.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите медии са толкова избирателни.Навсякъде Рики Мартин е новина, че е бил на кралската сватба, а у нас все едно не е бил там.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато копирате статии, поне превеждайте правилно. Името и е Юджини, принц Чарлс присъстваше на сватбата, а тиарата е на заем от кралица Елизабет Втора. Хем тиарата е изработена 1919, хем Елизабет Първа ?!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който не иска, да не чете. Всяка новина има заглавие.
1
3
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Как щяхме да спим без тази новина, не знам.