С нова прическа: Гришо тренира усилено

Дали Никол харесва доста по-късата му коса?
12 окт 2018 19:25, Иванка Гъркова
28
С нова прическа: Гришо тренира усилено
Instagram

Григор Димитров смени прическата си. Това се вижда от личния му профил в Instagram. След като отмени участието си на турнира в Шанхай поради контузия, българинът тренира усилено в залата.

"Кардио нощ", е написал тенисистът върху снимката от фитнес залата. На нея той е с много къса коса, кара колело и слуша музика. 
 
„Много съжалявам, че няма да мога да се срещна с моите фенове в Шанхай. Боря се да се върна възможно най-скоро. Благодаря за любовта и подкрепата в Пекин“, коментира Димитров преди броени дни и качи спомен със свои фенове, които държат в ръцете си транспарант с надпис: „Обичаме те и те подкрепяме, Григор!“. 
 
Междувременно стана ясно, че нашенецът е „паднал“ до девето място в световната ранглиста по тенис. Гришо стартира сезона под номер 3 в света, но след като отпадна на турнира в Пекин, вече има 3640 точки. Предстоят му два турнира – във Виена и Париж. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
19
 
22
 
! Отговори
И какво от това? преди 5 години
Не ме занимавайте с хора, които се отричат от България и припознават Монако като своя Родина! Дайте да видим как да спасим България от цсийгганския терор, хора които не живеят тука не засужават нашето внимание!
1
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си смени треньора, чипа и нагласата на корта. Какво ми дреме за прическата му?