С нова прическа: Гришо тренира усилено

Дали Никол харесва доста по-късата му коса?
12 окт 2018 19:25, Иванка Гъркова
28
С нова прическа: Гришо тренира усилено
Instagram

Григор Димитров смени прическата си. Това се вижда от личния му профил в Instagram. След като отмени участието си на турнира в Шанхай поради контузия, българинът тренира усилено в залата.

"Кардио нощ", е написал тенисистът върху снимката от фитнес залата. На нея той е с много къса коса, кара колело и слуша музика. 
 
„Много съжалявам, че няма да мога да се срещна с моите фенове в Шанхай. Боря се да се върна възможно най-скоро. Благодаря за любовта и подкрепата в Пекин“, коментира Димитров преди броени дни и качи спомен със свои фенове, които държат в ръцете си транспарант с надпис: „Обичаме те и те подкрепяме, Григор!“. 
 
Междувременно стана ясно, че нашенецът е „паднал“ до девето място в световната ранглиста по тенис. Гришо стартира сезона под номер 3 в света, но след като отпадна на турнира в Пекин, вече има 3640 точки. Предстоят му два турнира – във Виена и Париж. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старата чанта Нико'линка го тегли надолу в тениса.Прави го да изглежда смешен манекен.И никакви тренировки няма да му помогнат да се качи по-нагоре докато не я разкара.Нито Джокович,нито Надал се размотаваха и губеха времето с подобни по -стари жени,а създадоха семейства с дългогодишните си приятелки още от ученическите им години
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добре знае, че в края на годината ще е 25-30то място при такъв срив хавайската ще го доубие!
20
2
 
4
 
! Отговори
Чичко поуицайчо преди 5 години
До Иван11Господине ! Арогантен сте и неук ! Преди " да дойде вашият Сталин " България е била богата за времето си и за Европа страна ! Прочетете някоя книга поне преди да пишете тук неверни неща.
19
6
 
4
 
! Отговори
Некромонг преди 5 години
На празна плевня покрив и не требе ! Да се беше остригал нула номер .
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19 Вайййй, гледай сега нашия как ги пребива от бой и Федерер и Надал, дето са 20 см по-дълги коси от неговите...понеже съпротивлението майка си тракала.Извинявай... че ти влязох в иронията.)))
17
1
 
4
 
! Отговори
Непросветени... преди 5 години
...спрете!В голяма част от спортовете бързината е решаваща при успехите.За това работят много институти.Разработват се нови екипи,някои използващи космически технологии.Самите спортисти се обезкосмяват,дегегазират и дезактивират(онова дет са взели преди,да не личи сега),кръвен допинг,гладуване като куче и др.Общоприето е премахване цялостното окосмяване,за липса на съпротивление.Предлагано е дори поливане с вид олио(като пехливаните).Та...,сега нашия/чуждия Григор ще е по-бърз и умен !
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе не виждате ли че Иванка Гъркова и изтрещяла...Дали Никол харесвала прическата му? Няма такъв *** въпрос.
15
7
 
5
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Ако зависеше от *** щяхме да яздим коне докато стреляме с лъкове и правим рейдове като през 681. Звучи яко нали.. Ако не беше Сталин да насили индустриализирането на БГ, хората все още щяха да се къпят в реките.. Ганич обича да сочи с пръст и да се смее хрипясало до несвяст.. да добавя фантазийки към реалноста, само за да се смее дебелашки и да не забелязва как това му преебава чипа лека по лека..
14
5
 
13
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
Прическата си е негова. На неговата глава е и той решава какво да прави с нея.Нито е важно Никол дали му е харесала някоя от прическите ;) нито е важно това за обществото на фона на цялостната изродия, превърнала се в ежедневие.Аман от еснафщина - част от манталитета на българина!
13
5
 
9
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Кажете един тенисист от София на неговото ниво?
12
6
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
аз топ 100 не моем да ударум и Люлин тия тука се жалват че от топ3 минал в топ10 ама в света
11
3
 
14
 
! Отговори
Боргк преди 5 години
Мдаа, прическата е много важна за правилното изпълнение на бекхенда.
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И баячка да си вземе все тая е на другите гледам косата не им пречи да побеждават.
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тампона:Чак пък водач да ни става кобрата!? Стига физкултурници и батки в парламента! Кой за кво е учил
8
16
 
7
 
! Отговори
Тампона преди 5 години
Тампона Гришко никога няма да е личността Кубрат Пулев! Кобрата не се отказа от България въпреки огромните финансови,, аргументи"да стане германец, да защитава немското знаме! Кобрата е достоен и за пример, и за водач на българите, а тоя женски атрибут да си стои при бабето Шврцинг ад!!!
7
10
 
19
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Стига с тия платени, рекламни статии за Григор Димитров. Няма да стане народен любимец, не разбрахте ли ? Статиите ги плаща неговия рекламен агент, но почвате да прекалявате. Никой не се интересува от личния живот на този човек.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До И какво от това? - решението е всички да плащаме данъци в Монако, и хуманоидите да измрат от глад, преди да са ни изтрепали!
5
15
 
19
 
! Отговори
Еб Льо преди 5 години
Геронтофилчето с нисък морал и безродно поведение не може да ме впечатли. Никога няма да е Джокович, Надал хора патриоти, достойни за уважение!
4
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като пръцне пак пишете.Абе кво ни занимавате въобще с този клоун.
3
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само заради новата прическа от световната тенис федерация ще го изкачат с 5 места напред в ранглистата. Ако Никол хареса кичарата му- още две места напред.