Когато макиажът ти се отдава... Гримьорка с имитации

Прозвището ѝ е "Human Chameleon" – заради уникалната ѝ работа
Обновена: 14 окт 2018 22:02 | 14 окт 2018 22:01, Иванка Гъркова
7
Когато макиажът ти се отдава... Гримьорка с имитации
Instagram

Много жени обичат да се гримират, но онези, които се справят отлично с това, са малко. Поставянето на очна линия или яркочервено червило е предизвикателство за някои дами. На тях им трябват часове, за да постигнат желаната визия, но не и за една американка, станала известна в интернет с превъплъщенията си в популярни личности. 

Гримьорката Промис Таманг Пфан е родена в Непал, но от 15-годишна възраст живее в Калифорния. Тя има добре развит профил в Instagram и собствен канал в YouTube с над 4 милиона и половина последователи. Прозвището ѝ е "Human Chameleon" – заради уникалната ѝ работа.
 
Анджелина Джоли, Джони Деп, Скарлет Йохансон, Майкъл Джексън, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, Ким Кардашян, Адриана Лима, Селена Гомес и Лейди Гага, са сред най-известните ѝ трансформации.
 
Пфан често споделя стъпка по стъпка как се гримира, за да заприлича на някоя звезда. Видео, в което постига визията на Карди Би, е едно от най-гледаните ѝ. Ако си пуснем края на клипчето и не сме виждали талантливата жена преди, ще си помислим, че срещу нас наистина стои рапърката.
 
Блогърката обича да комуникира с последователите си в социалните мрежи. Понякога "попива" от критиката им или ги пита грим на коя известна личност биха искали да видят в канала ѝ. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уродливо същество.
5
2
 
3
 
! Отговори
голяма глупост преди 5 години
извънземна
4
1
 
8
 
! Отговори
Teo преди 5 години
Абе не че нещо, но това нещо първо ми заприлича на някой манекен от стелаж на моден бутик! Това е толкова далеч от женственото колкото от земята до луната! Това е ... грозно! И за мен момичета, които изглеждат наистина привлекателни, но си лепят три сантиметра брокат все едно са хванали маламашката и са лепнали замазка на тухла имат някакви комплекси. Момичета, ясно е, че за първа среща искате да се издокарате, но понякога е прекалено! Това на снимката е киборг, не човек!
3
0
 
7
 
! Отговори
Мяза на мъж преди 5 години
Тая за Мона Лиза ли се смята. Първо ми замяза на мъж.
2
0
 
4
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
един приятел пита що е макиаж а не мейкъп артист
1
0
 
9
 
! Отговори
Дебели вежди преди 5 години
Няма да е лошо да си оскубе малко и веждите. Личат си, че са огромни и космати, колкото и тонове грим да е сложила.