Тяло на показ: Дръзката Камелия прикова погледите на 47

Певицата слага в малкия си джоб двойно по-млади колежки
Обновена: 15 окт 2018 07:13 | 14 окт 2018 20:11, Александър Попов
152

Снимка: Instagram

Фолкпевицата Камелия е на 47 години, но продължава да впечатлява с фигура. А и предизвиква доста въздишки в социалните мрежи сред многобройните си последователи. Тя е новият избор на Tialoto.bg за рубриката "Тяло на седмицата".

Много често се прехласваме по външния вид на световни звезди, които са прехвърлили 40-те и 50-те, но е крайно време да обърнем внимание и на българското.

Наясно сме, че днешните технологии могат да направят снимките в социалните профили като корици на списание. Но няма и как да не признем, че Камелия изглежда перфектно, а на външния й вид могат да завидят много нейни колежки, които се мъчат да се впишат в родния шоубизнес и са двойно по-млади.

Блондинката е известна с еротичните си провокации в социалните мрежи, макар че през годините, в които е треньор в музикалното шоу "Гласът на България", те значително намаляха.

Тя е сред известните нудисти, а папараци не веднъж са я снимали с нейния приятел Цветин по родните плажове. Но Камелия досега никога не е показвала свян към голотата, дори напротив - използва я като оръжие и стратегия за своята известност. Била е дръзка и на сцената, и извън нея.

Цялата галерия с Камелия вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо е като струна, тяло като на сърничка
4
11
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като жена наближаваща 50-те си е идеална. Колко жени могат на нейните години да се снимат голи без да се срамуват от сланините си. Лошото е че остана без деца. Ако беше родила едвали формите на тялото й щяха да са същите.
3
9
 
57
 
! Отговори
Ха преди 5 години
Това е жената, поне не е като другите, само с Цветин си остана и с никой друг!
2
13
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невероятна мацка и сладурана, може да сложи в джоба си много млади кифли! Освен това е много земен човек, много добродушна и човечна!
1
36
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Втръсна ни от тая!