Любов: Маркъл не дава и капка да падне върху Хари

Херцогинята на Съсекс разтвори чадър над главата му
17 окт 2018 18:30, Теодора Драгоева
14
Любов: Маркъл не дава и капка да падне върху Хари
Снимка: Reuters

Бременната Меган Маркъл показа, че е една грижовна съпруга, като не даде и капка дъжд да падне на главата на нейния мъж.

37-годишната херцогиня на Съсекс държа чадър над главата на своя съпруг, докато той изнасяше реч на официално събитие в град Дъбо, Нов Южен Уелс на втория ден от австралийската им обиколка.

Когато кметът на града предложи чадъра си, за да подслони принца от дъжда, 34-годишният Хари се пошегува с думите: "Всичко е наред, имам жена си!"

Бъдещите родители никак не се уплашиха от гръмотевиците и проливния дъжд и се появиха пред тълпата от 15 хиляди души, която беше дошла да види и поздрави кралската двойка.

Докато Хари изнасяше реч, посветена на борещите се със засушаването в Австралия фермери, Меган демонстрира своята елегантност в сако от новата модна колекция на нейната приятелка Серина Уилямс. Сакото струва 110 британски паунда и се продава онллайн.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По една снимка цяла статия... Да не сме англичани бе! Та АНГЛИЧАНИТЕ СЪЗДАДОХА ДПС У НАС И ПРЕВЪРНАХА ХОРАТА ВЗРИВИЛИ ВАГОНА ЗА МАЙКИ С ДЕЦА В ГЕРОИ БЕ! Не особено интелигентната ни журналистика не е учила и изследвала най - новата история на България, а това ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за сектора. България има милион поводи да мрази англичаните и един да ги обича. Кой е той обаче никой не знае. Статиите за русата Златка и нечия *** по - ми харесват.
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж принцеса, херцогиня, а се държи като прислужница.
8
4
 
12
 
! Отговори
did преди 5 години
Мегито си пази мястото. Оттук по-нагоре няма. Може само да падне по-ниско.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кмета да не е предложил чадър бг производство?...Не. Всичките са китайски.
6
4
 
10
 
! Отговори
men преди 5 години
надут корем нема да има както и при онзи скелет жената на уили а ще има инсценирана бременнос и раждане и 2 часа след това снимки с усмивка и без корем. малкото рептилче ще трови живота на обикновените хора. какво ни занимавате с това прокълнато семе донесло толкова беди на народа ни и на стотици други народи по света.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче - какви са били тогава заплатите:Справка в архивите на държавното агрономство на околийския град Елхово заплатите през март 1933 г. са били следните: агроном 4550 лева, р-л доп.земеделско училище 4400 лева, учител в доп.зем.училище 4250 лева, учителка в доп. земеделско училище 2950 лева, специалист 2950 лева, зем. администратор 2350 лева, зем.техник 2150 лева, писар 2050 лева, землемер -1600 лева.Агроном на държавно агрономство в околийски град през 1933г, долу-горе съответства на днешното директор на областна дирекция по безопасност на храните.В статистическия
4
1
 
11
 
! Отговори
имам жена преди 5 години
така ми прозвуча като имам куче
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една кралска шантонерка отворила чадър и това вече е новина?!?
2
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще го пусне? Вземе хареса някоя друга и да не признае бебето. Нямала е търпение да надуе корема
1
5
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Кмета да не е предложил чадър бг производство?