Дидо от D2 брани агънце, стигна и до крайности

Музикантът не успя обаче да го спаси от заколението
19 окт 2018 14:45, Александър Попов
71
Дидо от D2 брани агънце, стигна и до крайности
Снимка: Фермата

Решението да се заколи едно от агнетата във "Фермата" беше прието с голям ентусиазъм от мнозинството участници в шоуто. Музикантът Дидо обаче, който от седем години не консумира месо, реши да използва всяка възможност, за да ги разубеди да стигат до крайности.

След като изнесе реч пред новите си приятели, в която обясни, че както се вижда, липсата на месо не го е убила и самият той не смята, че трябва да се отнема живота на което и да било същество, музикантът призова всички да се присъединят към него в обора и да погледнат право в очите агнето, което имат намерение да заколят.

Желанието му беше изпълнено и всички се насочиха натам. Дидо се появи, гушнал в обятията си агънцето, и изнесе емоционален монолог защо е нужно то да продължи да живее.

"Това момче е нарочено за гътване. Искам обаче всеки от вас да го погледне, да му види муцунката и да си представи как му маха главичката. Слагам на кантар дали да ям месо или да го оставя да си живее", каза Дидо.

Ивайло и Роси веднага застанаха на негова страна и обявиха, че не е нужно агънцето да бъде убито. Милена и Митко обаче бяха на коренно различно мнение, като лесовъдката обяви, че е от хората, които както могат да гледат и да целуват агънцето, така и да му отнемат живота.

Въпреки че за фермерите убийството на животното не беше с цел физическото им оцеляване, а по-скоро каприз, те повторно потвърдиха вота си, че то в крайна сметка ще бъде заколено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: агнеФерматаДидо от D2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отглеждането на живи същества във ферми си е гадно(нямат шанс животните), докато ловът си е друго - там е или ,или.
61
1
 
2
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Не знам. Уж ям месо, но и Дидо и прав.
60
0
 
1
 
! Отговори
да преди 5 години
До стефчоНо за разлика от теб, стефчо, къртят големи мангизи, защото знаят да работят с акъла си, не като тебе, дето знаеш само да се потиш.
59
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като Дидо не дава ярето, тогава да заколим Дидо!
58
0
 
17
 
! Отговори
Що за простотия - преди 5 години
на КОЗЛЕ да викаш АГНЕ!
57
0
 
15
 
! Отговори
кочът преди 5 години
Преди години в този сайт имаше статия озаглавена " Коза роди овца"Та ....!!?! Бе кво да говорим...
56
0
 
8
 
! Отговори
prostyu преди 5 години
тва е ЯРНЕ бе. тва е от пръча и една овца наследството. един вид ***. Пък и тва яре се самоопределя като агне, айде у лево
55
0
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Тия журналисти и една седмица няма да могат да се оправят на село - нерде яре,нерде агне ,нерде Ямбол,нерде Стамбул!Сандето Попов да почне да пише под псевдоним,че много се изложи!
54
2
 
2
 
! Отговори
Fermino преди 5 години
Ваня Стамболова е много голяма лисица, има и много гаден селски акцент. Ивайло, има такива хора, не е зъл човек, така разбира живота. Митко е най голения пич, няма злоба, няма интриг, хубав човек. Консумацията на месо трябва генерално в света да се намали, което няма общо с вегитарианството. Има малки кавги, но нормално, съжителстват отлично. Роман също е пич, сам е в живота и се бори.
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Списалият сигурно не прави разлика и между пръч и коч.
52
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната статия на майчин. Не стига че ще заколят ярето, ами му викат и агне.
51
0
 
22
 
! Отговори
t2 преди 5 години
Какво агне бе ? Това е яре :)
50
3
 
21
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Вегани,*** и трети пол обинновенно стават хора израстнали изцяло в градска среда и не барали физически труд през живота си. Такива субекти никога не са се уморявали и изпотявали от работа,най обичат мола и после да се снимат в инстаграм!
49
6
 
19
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
такива сами най-противни и гну*ни. Значи юнакът е нагъвал месо ушите му са пращели, обаче в един момент го засърбял г*зът и спрял. Станал вегетарианец. Получил катарзис, модерно е напоследък в БГ. И следователно решава че 20 човека ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СА КАТО НЕГО. И ТЕ ДА СПРАТ ДА ЯДАТ МЕСО. Представете си за каква себичност и самочуствие става въпрос, щом решава че не 20-те отреде му, а ТОЙ е правия и те трябва да го следват. Къв си ти бе китаристче пророк ли си, Бог ли си?
48
1
 
6
 
! Отговори
Алов преди 5 години
КАкви хора са тези. Ядат месо !!!!!!!!!!!!!!!!!
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТО ТОВА Е ЯРЕНЦЕ, ОТЗАД СА МАЙКА МУ И БАЩА МУ.
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Одъртяха Иванушка и Андрешко, но не помъдряха.Същите лигочи си останаха и опорочиха и този формат.Всеки следващ сезон все по-кофти участници с малки изключения.Пияндурката Христина_любимката на Караньотов която натрапваха непрекъснато в епизодите нямаше място тук изобщо.Антижена.А Дидо на тези си години ако мисли че във ферма само фураж се отглежда се заблуждава.Изобщо защо трябва да влизат известни?Обикновенните хора са много по многопластови и интересни.
45
0
 
29
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Александър Попов, на училище ходили ли сте? Разлика между овце и кози не можете ли да направите? Каква неграмотнст.
44
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на село всичко което не може да носи, се коликой ще го храни залудо
43
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
39 Както каза биология, разтенията имат инстинкт, имат и подобие на нерви и реагират на болка. Още преди години учените го доказаха, както и опитът с полиграф преди 50г, разтенията реагират на болка. И за капак не стига че ги режите живи, ами и ги пренебрегвате. Това е храната на моята храна, садисти!Това идва от дъновист, от години се опитвам да стана вегатарианец, но всеки път като се сблъсквам с такива като вас и се чудя дали и аз няма да стана толкова арогантен и лицемерен и се отказвам.