Антония иска да роди Антон на... Антоновден

Числото 17 е щастливо за нея и съпруга ѝ Ивайло Батинков
22 окт 2018 21:00, Иванка Гъркова
19
Антония иска да роди Антон на... Антоновден
Снимка: Facebook

17 януари – Антоновден. На тази дата иска да роди Антония Петрова. Мис България 2009, която вече е в седмия месец, най-вероятно ще кръсти детето на себе си.

По думите на красавицата, чийто цвят на косата вече е розов, числото 17 е щастливо за нея и съпруга ѝ Ивайло Батинков. Те се срещнаха на 17 март, а сватбата им се състоя на 17 юни, на тази дата обичат да излизат на романтични вечери.

До момента носителката на титлата Мисис Русия 2012 все още е с малко коремче и е качила само 4 килограма. Тя сподели в интервю пред Нова тв, че бебето се развива много добре и лекарите са я поздравили, че има едро бебе, но това все още не се е отразило кой знае колко на фигурата ѝ.

Петрова разкри, че похапва всичко, което ѝ се яде. "Хапвам страшно много тесто. Започнах да закусвам и ям банички сутрин, после задължително ям пица или паста...", казва тя и признава, че преди да забременее дори не би помислила за такива угощения с вредни храни.

Припомняме, че Антония Петрова обяви, че ще става майка на момче преди броени дни. Тя сподели с последователите си във Фейсбук, че синът ѝ ще бъде най-обичаното бебе.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Тоца явно сурогатна майка и носи плода.Толкова е вманиачена в себе си че едва ли ще си прежали снагата да износва дете.Горкото, сигурно ще се стресне при вида и.
10
0
 
6
 
! Отговори
23 преди 5 години
Курти, скоро не се бях смяла така
9
1
 
11
 
! Отговори
не мога да смятам преди 5 години
Сега е в седмия месец. Запознали се на 17.03 пък иска да ражда на 17.01. Да не са променили и биологията с новите ценности.
8
0
 
18
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Това бебе вече го чувствам като мое. Поне да покажат как са го направили че да не ме е яд
7
0
 
20
 
! Отговори
Дълги нокти преди 5 години
С тоя маникюр да внимава да не издере бебето като се роди.
6
3
 
12
 
! Отговори
Много иска преди 5 години
Искала, искала.... От Половин България пък искат майките да родят на Нова Година за бебе на годината, ама то божа работа. А питала ли е свекърът дали не иска друго име?
5
0
 
6
 
! Отговори
АН 124 преди 5 години
Честито! А следващото сигурно ще е ТУполев.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жива да не бях! Колко ли време ще му отнеме на мъжа и да разбере че се е прецакал яко? Година две? Или да се събуди сутринта и да си намери очилата преди тя да се е намазала с две шпакли фондьотен, пудра и да си е залепила миглите и косата
3
0
 
18
 
! Отговори
мак преди 5 години
Тая е била мис?
2
1
 
21
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Да кръстиш детето си на себе си?! Още една самовлюбена жена, нищо ново под слънцето.Живи и здрави да са, както и да се наричат.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Антония дето ще роди Антон на Антоновден само едно ще кажа сега пробвайте бързо да кажете три папи пипат пипона по пипето и ще успеете и тая новина да загреете защо е тук.Ще откриете че е без причина.За да се пълни рубриката