Александра в ужас, мишки нападнаха "Фермата"

Гризачи опропастиха и вечерята на участниците
25 окт 2018 15:07, Александър Попов
7
Александра в ужас, мишки нападнаха "Фермата"
Снимка: Фермата

Неканени гости се появиха в риалитито "Фермата" и предизвикаха напрежение сред част от участниците.

В ранната сутрин преди ден филоложката Александра се събуди в ужас, тъй като по думите й, докато спяла, усетила как мишка се разходила по главата й.

Тя моментално разсъни спортната звезда Ваня Стамболова и лесовъдката Милена, за да й помогнат да открие животното. Към групата на детективите бяха привикани и част от мъжете, също сънените Жоро и Роман, и всички заедно се заеха с търсенето на гризача из спалнята.

В крайна сметка се оказа, че страхът на Александра е бил неоснован, тъй като единственото животно, което се измъкна изпод леглата на фермерките, беше летящо насекомо. Въпреки че цялата случка беше приета с много смях от Ваня и Милена, Сашка не се нае отново да легне да спи.

Нищо чудно обаче Александра наистина да е усетила мишка на главата си, тъй като малко по-късно през деня малък гризач се появи в лятната кухня. Роси намери мишле в тенджерата, в която беше сготвена вечерята за фермерите.

Оказа се, че без да иска Александра е оставила тенджерата без капак и така животното е успяло да се намърда в храната.

Необмислените действия на филоложката лишиха съфермерите й от приготвената вечеря и от хляба, който беше изпечен, защото фермерът на седмицата Александър моментално взе решение всичко да се изхвърли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мишки нападнаха "Фермата"Това са преродените комунисти! :)))))))))
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 и 2 ми важна е новината чакай следващата такава мишката е мъжка и е искала орален секс.Фермата на извратеняците.Ти пък в гащите тя мишката е търсила къде да си скрие храната за целта не трябва само дупка ми и кухина а главата на тая е толкова куха че вътре физиката е отчела абсолютен вакуум и нарушение на природните закони.А мишката с голямата луканка във тенджерата сигурно ли е че тия балъци не са се опирали да я сготвят.Пък за това какво още да им пуснем пуснете една мечка такъв сиир.
5
4
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Закасале сте го откъм новини,а браточка ?
4
3
 
8
 
! Отговори
Мишка преди 5 години
Каква ти ферма, там като некаква жунгла е станало
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е новината, която "на...такова коча" и му изправи рогата:)Във "Фермата" като ферма трябва да се пускат не само плъхове, но и лисици, бурсуци (язовци), скункс, козички, "пръчове" ... т.н. - Тогава ще е наистина ФЕРМА. ТЕ това ще е РЕАЛИТИ! А ... забравих за бълхите (народен обичай)!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да и влезнат в гащите.
1
2
 
16
 
! Отговори
se edno преди 5 години
Изключително образователна, пълна със смисъл, вълнуваща всеки човек на тази планета новина....