Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?

Ричард и Лора блеснаха със знанията си във VIP Brother
26 окт 2018 11:30, Александър Попов
143
Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?
Кадър: Нова тв

Фитнесинструкторът Ричи се "отличи" на поредната матура във VIP Brother. Сюжетът с изпитите се оказа един от начините на продуцентите да привличат внимание към шоуто, а често участниците "чупят тъпомера".

Сега на преден план излязоха Ричи и Лора Караджова. Мускулягата не знаеше какво е подлог, но бисерът на вечерта беше свързан с литературата. На въпрос кой е авторът на "Малкият принц" той отговори: "Ботев, да речем!"

Отговорът му потресе съквартирантите, но зрителите едва ли са останали изненадани. Все пак Ричард си призна, че основно чете книжки за личностно развитие.

Лора пък се отчете на територията на депутатите. Певицата заяви, че законите в страната не се коват от депутатите, а от Тодор Живков. Тя се провали и на тема празници, като отговори, че 22 септември е Ден на съединението, а не на независимостта.

Отличникът на изпита се оказа Наско Колев, който отговори на всички зададени въпроси.

Грешните отговори на матурата пък водеха до удари с ток на останалите съквартиранти.

Междувременно напрежението между всички и Ваня става все по-осезаемо, а пропастта все по-дълбока.

Ваня Костова обяви гладна стачка в Къщата, а за останалите Съквартиранти поведението й продължава да бъде непонятно и чудновато. Обидата на Мира продължава да дълбае рана в сърцето на Ваня и тя не намира сили в себе си, за да й прости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
35
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Всички от продуцентите до участниците и тези които гледат тази яко вкиснала боза са МНОГО VIP.
121
1
 
32
 
! Отговори
тъп ивдлъбнат преди 5 години
Тъй де, требе да де пише 'ВИП" брадър в кавички, за да не остват зрителите с грешни впечатления, че гледат вип-ове.
120
2
 
33
 
! Отговори
Лорт Тенренти преди 5 години
Аз съм добре обучечен, начетен с диплома от добър университет и добри пари.Много съм над тези... "същества", защото и хор не са. Стават, да чистят и готвят, но в Макдоналдс.
119
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малкият Принц е история за бъдещи джемдиря... З слабост и сълзи... З момиченца става, щото име акъла, ама за бъдещи мъже.. Все ед и на гей бар да го водиш.
118
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лорета както се е нагласила като лолитка, таман толко и е акъла - на 14-15 годишна бъдеща куротрошачка. Предполагам, че мастурбира от 13-годишна по 5 пъти на ден и е зациклила некъде към началото на пубертета. Затова е такава незадоволена невротичка.
117
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до да белогично е като не знаеш нещо по-добре да си замълчиш,но да жеш .."Ботев, да речем!"-Той не е крил, че не знае, даже си го каза. Просто трябваше да се даде някакъв какъвто и да е отговор.
116
0
 
34
 
! Отговори
принц преди 5 години
Цяло чудо е че Наско Колев е пожелал да стане лекар, а не Ричи или Лора.
115
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детски въпроси. На стар краставичар, краставици ще продават Момчето знаеше въпросите. Но не това е от значение. Отношението на медиите, държавата към талантливите ни артисти е потресаващо. Подложени са на тотална гавра. Жестоко.
114
0
 
40
 
! Отговори
Kiko преди 5 години
В техния случай не е до учителя ако ме питате мен... Стига си измивайте ръцете
113
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До !!!!!!!!"Скъпи днешни учители, постоянно плачещи за пари, видяхте ли вашите ученици-Лорчето и Ричо на какво сте ги научили ? Срам, срам за вас и срам за родителите им!"То акълът не е да го наливаш с фyния. Той като не иска да учи, ако ще и Мария Кюри и Алберт Айнщайн да му закараш за учители, пак ще си остане пpост.Но подозирам, че си или тъпa фуражка или скaпан военен, завършил си с 3.33 средно и те е яд на учителите, че най-накрая от десетилетия наред им обещаха малко увеличение.
112
0
 
49
 
! Отговори
Ans преди 5 години
Лора с този Тодор Живков надмина Златка, която беше казала, че столицата на Великобритания е Англия.
111
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Жал ми е за Ваня Костова. Една любима певица унижавана грубо и нагло. А що се отнася до жалките знания на участниците, те затова са там. Да се излагат. И този, който отговори на всички въпроси може да е подготвен предварително. Като всички нагласени конкурси."To това, че ти е любима певица не означава, че не може да е нагла и лицемерна и със слаби нерви. А относно последното ти изречение, мога да си направя извод за тебе. То на такива лесни, детски въпроси, ако ти трябва подготвяне........
110
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Ричи и Лора не сме очаквали друго,но Мира ни изуми...Сърди се и рева, че не била Гала, а тя си позволява да казва на Ваня Костова, че не е Лили Иванова :D~
109
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хОсвен мен и Орхан Мурад има ли други, които да не гледат биг брадър??? -Стиви Уондър и Рей Чарлз,но едва ли това ти говори нещо...
108
1
 
63
 
! Отговори
Ричард Груев преди 5 години
Егати ВИП тъпунгеритее ;-)
107
2
 
52
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 5 години
В урановите мини дасепратят тез *** бърже
106
2
 
55
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Не всеки знаел Екзюпери,ами логично е като не знаеш нещо по-добре да си замълчиш,но да жеш .."Ботев, да речем!" само Ричи вафлата може да го измисли :D
105
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо им се сърдите на тези млади хора че са неграмотни кои ги създаде точно тези които им се смеят и да учиш и да не учиш завършваш първо средно а след това и висше образование това са новите ерудити които ще довършат БЪЛГАРИЯ
104
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пропагандата върви с пълна пара! Дава се ефирно време на евроатлантически тъ-па-ци. И ТЕЛЕ-зрителят набързо забрави, че преди 10-тина дни един *** с 12 присъди звер-ски преби един 80+годишен дядо, че в два града *** нападнаха с брадви полицаи и наказани няма, че пак *** злоб-но размаха ятаган по ТВ, и никой властимащ не се впечатли от заканите му... Боже, пази България.
103
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е българският VIP !Тъпун гелите гледат.