Томас Маркъл отстъпи, иска помирение с бременната Меган

Желаел да се запознае с внучето си след раждането
26 окт 2018 20:53, Иванка Гъркова
5
Томас Маркъл отстъпи, иска помирение с бременната Меган
Reuters

Заравяне на томахавките. Това иска Томас Маркъл – бащата на Меган. След като разбрал, че тя е бременна, той съжалил за думите си отпреди няколко месеца и посетил архиепископа на Кентърбъри, за да се помоли и намери начин да се сдобри с дъщеря си. 

Бившият осветител, който живее в Мексико, е споделил, че би желал да стопли взаимоотношенията си с Меган и да вижда бъдещото си внуче. Той е категоричен, че има право на това, съобщават британските медии.
 
Източник, пожелал да запази анонимност, е споделил пред "The Mirror", че Томас е твърдял, че детето ще носи както неговата кръв, така и тази на британското кралско семейство. Той е признал, че е сгрешил и отчаяно иска да види дъщеря си.
 
Маркъл не е разговарял с дъщеря си от май насам и според таблоидите е разбрал за бременността ѝ от радиото. Въпреки лошото му отношение към Меган, той тайничко се надявал, че ако е момче, детето на херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде кръстено на него.
 
Междувременно визитата на принц Хари и съпругата му продължава. Двамата кацнаха в Сидни, където ще бъдат специални гости на игрите "Инвиктус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
за какво да прощава преди 5 години
До анонимен 4За непрекъснатите му тъ/потии ли?Това неговото простотии ли беще,чудо ли беше!?Вместо да е по-нисък от тревата,и по-тих от водата,и да не пречи на чедото си,този тъ/пан/ар непрекъснато ръси претенции и фасони!!Абсолютно комплексирано ***!Направо не ми се вярва,че тоя е неин баща!Баси диването!
4
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ама и дъщерята е ината - не прощава на родителя си .Какво сърце носи ?
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новината, която цяла България с трепет очакваше. Сега вече можем да спим спокойно нощем.
2
3
 
20
 
! Отговори
хм преди 5 години
Някакъв ***, който минал, плюнал и заминал, сега се опитва да се прави на баща. Важното обаче е келепир да има.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма по-силно от чуството на глад.