"Повелителят на красотата" Кулагин и зловещите слухове за него

Хора от Хасково коментират гримьора
28 окт 2018 11:30, Екип на Tialoto.bg
138
"Повелителят на красотата" Кулагин и зловещите слухове за него
Снимка: VIP Brother

Валентин Кулагин беше съвсем незабележим в средите на шоубизнеса, но пък успя в рамките на две риалити предавания всички да научат поне името му. Във VIP Brother използва с всички сили правилото, че скандалът продава. Огромното му самочувствие обаче и конфликтите, на които разчита, подразниха хора от родното му Хасково, които го познават от времето, преди да се превърне в "повелител на красотата", както сам се титулова във визитката си, пише сп. Story.

Разбира се, зад анонимните постове в интернет може да стои всеки, който си съчинява истории, без да го познава. Но сред някои от тези постове се открояват такива, които не звучат злобно, а съжалително.

Според един от тях като тийнейджър Вальо е жертва на ужасяващо сексуално посегателство в родния си град, което предопределило идването му в София. Повод за въпросния пост са снимки, които изтекоха в интернет пространството уж от времето, когато Валентин съвсем не изглеждал по този начин, а като нормално момче, което тренирало в местния фитнес.

Ако това е истина, то тя е ужасяваща и може би обяснява много неща в поведението на гримьора. Но пък му прави чест, че е успял да загърби кошмара, да се вземе в ръце и да работи с вдъхновение това, което счита за свое призвание.

"Това не е Кулагин! Вальо го знам от малък, израснахме заедно в панелка в краен квартал. Руснака не идваше да го вижда, майка му го отгледа сама. Тя беше шивачка. Вальо от малък си беше феминизиран – ходеше с клинове, чорапогащници и прочие, гримираше се, майка му шиеше блузи с пайети. На 17 го нападнали след училище (учеше в Техникума по финанси в Хасково) братя роми и се редували да гоизнасилват цяла нощ. Оттам се хахна, майка му от ужас накара руснака да даде пари, купиха жилище в София и го прати там да следва мода в НБУ. Като се върна след година, изглеждаше така, както в момента... Тъжна работа", пише въпросният съсед.

Друг човек, който твърди, че го познава отпреди да стане известен, обаче не е толкова снизходителен към него: "Вальо учеше във Финансово-стопанската гимназия в Хасково в клас само с момичета. Беше със слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 клас, той нападна момиче от 11 клас. Хвърляше евтин сок върху него, обиждаше гои се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП, освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за ВИП“.

Мистерията около Кулагин се заплита с твърдението, че версията за руския му баща и че самият той е роден в Москва, а по-късно родителите му идват в България, откъдето е майка му, не е вярна. Оказва се, че гримьорът има няколко полубратя и полусестри от други бракове на родителите си. Запознати разказват, че един от полубратята му преди няколко години също учел в НБУ. Но въпреки че живеел в София, не контактувал с Вальо, защото се срамувал от начина, по който изглежда и се държи. И не само той – и майката, и бащата на скандалния гримьор, които се разделили, когато той бил още малък, не искали да чуят за него.

Колкото до образованието на Кулагин по моден дизайн, жена, на име Боряна, хвърля друга бомба: "Колкото и да се бие в гърдите, че имал модно образование, това е блъф. Така и не успя да завърши НБУ, защото нямаше как да си плаща семестрите. Това го знам, защото бяхме в един курс. Той е и неук гримьор и няма диплома за такъв. Моя приятелка му беше уредила интервю за гримьор за известна марка на щанд в мола на Цариградско шосе. И не го взеха, защото не успя да докаже, че е завършил курс. Твърдеше, че има диплома, но не можал да я намери, загубил я при смяна на квартири".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
11
 
! Отговори
Надето преди 5 години
До 56Той се държа много мило с нея,но няма как в ситуация,в която представящата се за дама Мира Добрева става вулгарна и отблъскваща,той да не се защити.В такива моменти няма как да продължи да бъде джентълмен с нея и да я засипва с ласкателства.Видя се каква дама е въпросната госпожа...змия в овча кожа-зла и прикрита.
49
31
 
11
 
! Отговори
фенка преди 5 години
Има прекрасни очи,скули,устни,брадичка и ушички.За косата да не говорим...Трябвало е да стане модел,защото е просто прекрасен.И като гримьор обаче е адски добър,след като успя да преобрази Божана от жаба в нормално изглеждаща жена.Прекрасен,прекрасен Валентин.По-сладък и от шоколад!
48
19
 
12
 
! Отговори
Надето преди 5 години
Те не му дадоха шанс...Още в началото те го нарочиха и подходиха с предубеждение и то само заради дрехите и гримовете му.Очевидно под тях се крие един многопластов човек,който си струва да бъде опознат,но като ограничени балкански бръмчалки те го заклеймиха.Той показа,че е интелигентен,прозорлив и с остър език и показа,че може да надиграе играта,за разлика от пишман стратезите.Това накара продуцентите да го очернят и да скрият моментите,в които другите са го предизвиквали и тормозили.
47
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 53Мира Добрева е прикрита,лицемерна,зла и подла.Валентин може и да е бил краен,но пък показа,че повече мъж от останалите "мъже" взети заедно.Не лицемерничи,не се отрече от думите си,беше болезнено искрен и с това си навлече омразата на другите,свикнали да се крият по ъглите и да угодничат.Той показа,че може да бъде и галантен и кавалер с женита,но те не го оцениха.На всичко отгоре му завидяха,че е красив и поддържан.
46
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Кулагин успя да ги накара да покажат истинската си същност на ограничени провинциални кре те ни. На всички даде кристално точно определение.
45
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин имаше интелект и възпитание.И освен това гримьорството е изкуство - никакви курсове и сертификати не могат да те направят гримьор, както не се става художник или музикант само с курс и диплома. Той направи грим на Божана и доказа, че си разбира от занаята. Друг е въпроса, че простакесата развали грима на инат - защото не иска да изглежда благородно, а я влече да бъде повлекана и уличница.
44
21
 
5
 
! Отговори
ммм преди 5 години
До 46Не завиждайте,момчето е много секси и готино.Като се махнат гримовете се вижда,че лицето му е много красиво,с хубави очи,скули,устни,брадичка и не на последно място уши.Не бе му отивало да бъде с тънки вежди,а косата му е просто уау...на човек му се иска дарзарови пръсти в нея.
43
19
 
10
 
! Отговори
Надето преди 5 години
Много красиво лице има и не знам защо се гримира,тъй като просто няма нужда.Относно представянето му във Вип Брадър...той се показа като най-достоен за разлика от големите "мъже" в къщата и изгонването му беше със фалшив вот.Продуцентите прозряха,че той е заплаха за Галкин *** и решиха да го злепоставят и отстранят.
42
5
 
19
 
! Отговори
поне 3 педи коса преди 5 години
Какъв повелител на красотата с тези грозни Монголоидни Тюрксо Алтайски вежди и нескопосан мустак.Макар да ми се иска да му разтрия хубавите транс-джуки с тия мустаци и 4 пръста вежди някак сими пречат да го идентифицирам за сексуалнно привлекателен субект.Отблъсква.Явно и той има проблем с идентификацията си.Обръсни са бе момче оправи си веждите,аман от нескопосни козметици.
41
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво от това какъв е какво да му правили. То и Б. Б. НЯМА диплома ама е цар на България. Момчето е хубаво. И в края на краищата БЪДИ КАКЪВТО СИ. Колко *** де ра си има между всички плюещи тука. Аман от злобари.
40
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупав, арогантен, беЗвкусен.... Това е ВИП?!Боже... това е един обикновен, грозен, нереализиран п.едЕр..аст....
39
9
 
29
 
! Отговори
а не преди 5 години
А стига сте ни натрапвали това педи, един празен бидон...
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно е само това че идол му е Ивгени Ватмана и е под негово крило.
37
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е това гейче цъфнало тук на снимката?
36
3
 
11
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 5 години
Премествам си го влевият крачол бърже
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повелителят на веждАта :D
34
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Липсата на модел на мъжко поведение при отглеждането и възпитанието на децата, особенно с оглед ултрафеминизацията на учителската професия води до Това. И не са виновни разни *** организацийки или нищо не значещата истамбулска конвенция.
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо май сте се объркали. От Хасково е Папи Ханс, а недоразумението Кулагин е от Димитровград.
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вип БРАДЪР ??????????????? Сериозно ли този е бил в вип биг брадър ??? Този нито го знам, нито съм го чувал . Добре че не гледам такива бози ,да изглаждам мозъчните си клетки . Гледах първият брадър и това ми беше. Вип казвате бил хм, досещам се колко е бил близо до някой важен човек(вип) и как - на колене с отворена уста пред разкопчан цип в някое правителствено мерцедесче . Журналистите пак ни рекламират про.ста/ците от големото добро утро . А далаверите с фондове вървят и хора се убиват
31
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много точно ги закова всички тези измислени випаджии - Браво !никва певица не е ваня , мира е точно като всички чалгарки-проста и напомпана, па то божана ,па некви напомпани селяни ,абе не го знам къв е, Ама ме изкефи !