Калоян напусна "Фермата" след дуел със Симеон

Най-младият участник бе елиминиран от приятеля си
29 окт 2018 14:45, Александър Попов
15

Снимка: Фермата

"Детето на фермата" - Калоян Златилов, се прости с надеждата да спечели голямата награда от шоуто. 100-те хиляди лева останаха мираж, след като загуби в драматичен дуел срещу най-добрия си приятел – Симеон Томов.

21-годишният Калоян, имаше шанс за победа в последната игра, след като показа умения в мятането на дини в кош, но времето му се оказа по-бавно от това на приятеля му и така дуелът завърши без да бъде изиграна последната битка.

От своя страна 28-годишният Симеон показа хъс и самочувствие по време на всички четири битки и с резултат от 10 на 0 постигна целта, която предварително си беше поставил – да не даде възможност на опонента си Калоян да спечели дори и една точка.

Въпреки загубата, българинът от Юта, САЩ, беше доволен от представянето си.

Златилов, който от 6-годишен живее със семейството си в САЩ, се превърна в любимец на фермерите, след като се доказа като един от най-дисциплинираните, работливи и добронамерени играчи. Той успя да изпълни мечтата си да опознае обичаите и традициите на родината си и показа, че обича и почита корените си.

По време на втората мъжка битка за сезона бе въведено и ново правило в игрите – ако разликата във времето между двамата участници е по-малко от 40 стотни от секундата, състезателите играят дузпи. Причина за това решение бе прецедентът по време на миналия дуел между Радилена и Росица, когато разликата във времето между тях беше точно 1 стотна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Ваня Стамболова циври че я накараха да изтрие драсканиците които направи по белосаните стени на "Фермата".С какво е по-различна от онзи футбалерко който надраска Колизеума? Това спортистите може да ги величаят като постижения но като хора са бедни духом с много малки изключения като Владо Николов и Йордан Йовчев-те са големи .А Ваня Стамболова да изпише ЦСКА и сектор Г на всички стени в собствения си дом.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно свестно момче което се държа адекватно за възрастта си.Инфантилните Роман и Георги,Иван и Андрей, могат само да дишат прахта му.Ивайло Караньотов и Симеон също.
8
0
 
0
 
! Отговори
Бай Спиро преди 5 години
До АнонименАбе и аз не го гледам, но кажи ти какво гледаш, може да ми хареса?
7
2
 
5
 
! Отговори
hmmm преди 5 години
Бих казал, че автора на статията изпъкна с простотата си....жалка душичка. Не съм следил всички предавания, но не съм останал с впечатлението, че Калоян се е явил с мечтата за 100 000 лв.Мога да поздравя родителите му за възпитанието!Здраве и късмет им желая на цялото семейство.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това някой гледа ли го още?
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тия джендерасти още ли ги дават по тв???ЛОЛ
4
8
 
6
 
! Отговори
SS преди 5 години
Джендърчетата с какво ли са се дуелирали ... може и турска рулетка да са си правили ...
3
7
 
24
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Не го гледам това шоу щото тука не го дават. Струва ми се че младежа е показал на изтънчената бг публика как трябва да изглежда един човек на 21 с възпитание и обноски без да се кълчи и тръшка както повечето меркантилни участници от така наречения бг елит.
2
8
 
17
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Най-свежият от Фермата,голям е Калата!
1
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименкато незабавно местиш защо изобщо си отворил статията?