Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!

Тв водещата напусна VIP Brother след изповед за живота си
30 окт 2018 09:10, Александър Попов
146
Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!
Кадър: Нова тв

Само броени дни преди финала на VIP Brother Мира Добрева напусна къщата. Тя не можа да се пребори за зрителския вот в конкуренцията на Ричард, Божана и Стефан.

Това накара фитнес инструктора със задоволство да направи извод: "Видя се, че съм тук не заради щитовете".

На живо тази вечер сигурните финалисти трябваше да кажат кой според тях трябва да си тръгне и кой да остане. Повечето Съквартиранти посочиха Ричард, а изненадата поднесе Петко, който каза, че за него Мира трябва да остане за финала, а Къщата да напусне Стефан. Мъжът на Гала също остана изненадан, но прие думите на Петко.

Самата Мира пък направи интервю със самата себе си, което беше съпътствано с много сълзи.

"Нося си короната от тръни и злато. Моята история е тъжна. Треперя, защото не искам да изглеждам слаба. Аз не харесвам това, което съм. Човек е това, което е бил в детството си. Родена съм в малък град, но израснах в малко село. Там има повече малки хора. От това интервю искам да се помни, че аз знам колко ми е дало селото. Ставахме в 4:30 ч., нижехме тютюн. Мразя го този час, както мразя и тютюна. Ядях мляко от кравата, а исках хубава храна в хубава чиния. Татко ме караше да правя вади, аз не ги правех съвършено прави и той ме удряше с дръжката на лопатата. Четох "Тютюн" и повръщах. Исках да се къпя постоянно, за да не мириша на катран. Пръстчетата ми са още криви от брането на тютюн. Най-болезненият ми спомен е свързан с баща ми и осъзнаването, че той е болен. Когато чух, че баща ми ще си отиде се сломих. От ковчега му е най-болезненият ми спомен. После последваха още. Беше битка на характери и доказване на дойда в големия град и в телевизията. Надявам се да изкореня този комплекс от себе си. Сигурно това минало ме е направило толкова ранима", разказа хлипайки Мира.

"Не се чувствам обичана. Искам още думи и докосвания и топлота. Жоро ми дава много, но иска да го разбирам без думи, а аз имам нужда от думи", завършва изповедта си тя. В същото време в студиото нейното признание беше излушано от съпруга и Жоро Торнев, който я защитаваше. Той отказа да коментира нейното състояние, но заяви, че Мира е била най-истинския играч и се е разкрила най-пълно пред зрителите. Но добави, че предпочита съпругата му да се прибере у дома, което стана и факт след гласуването на зрителите.

В сряда шоуто ще напуснат още два души преди финала на 5 ноември.


146
Още по темата: Мира ДобреваVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Само не ми е ясно,на екран къде крие торбите.
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Коя е тази?
109
5
 
0
 
! Отговори
Два преди 3 месеца
Два пъти я обират. Вече нищо няма за крадене, но редовно вечер идва крадеца на праскови. Пуска райски газ и всички заспиват,дори котката. Крадецът влиза,но не краде. Просто я обръща по-корем,разглова дирника и я дундурка цяла нощ. На сутринта всички се събуждат. Мъжът и вика:"Защо спиш по-гол задник"? А,тя тръби по-медиите:"Сутрин съм като ударена от чук".

УжасТТТ, народееее

До следващата вечер,когата ще бъде "обичана".
108
2
 
16
 
! Отговори
Lina преди 3 месеца
Да я съжалява ли човек, да и се скара ли? Как е възможно жена,гонеща 50-те да е толкова селско т.ъпа, да стоии търпи мъж,който явно не я отбелязва, но държи "всичко да си остане тайно, скрито,заедно с 7 минутния секс. Намерили се двама комплексари и... другото го видяхме
107
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голяма работа като е низала тютюн...............да не е единствената низала тютюн.............много жени, деца и мъже са низали тютюн!!!!
Стига е ревала тая "звезда"!!!
Нали сега е звезда и я дават по телевизията??
Какво иска повече??
106
1
 
19
 
! Отговори
hum преди 3 месеца
Имаше една постановка, Бившата мис от малкият град, тъжна работа. А този Торнев, кой го е обявил за велик незнам, Това е човек с говорен дефект и много комплекси, които избива като върти жени и пие.... Мира да се маха от този и толкова.... има си предаване , уж е нещо известна, какво иска още.... че колко жени има и толкова нямат. тютюн и аз съм низала още като дете, е вярно, не са ме били и не съм ставала в 4 часа, ама не е толкова страшно туй нещо...
105
7
 
6
 
! Отговори
Един турчин преди 3 месеца
"Обичам тази игра,но не съм готова да платя тази цена.Просто защото не смятам,че...че има хора,които биха разбрали това.Не и тези тук.Ти им даваш душата си и те стъпват в нея.Стъпкват я!Мачкат я,режат я."
"Всички ние сме продукт на нашето детство."-Майкъл Джексън.
В болен свят,като нашия,място за Мири и Майкъл-Джексъновци...няма!
Мира,ти си нашия победител!
104
3
 
8
 
! Отговори
k преди 3 месеца
много патос... жалка и противна постановка.

Предлагам Ви пак да се целувате с уличните *** и да си повтаряте, колко много обичате животните.
103
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голяма работа ...............стига е ревала тая "звезда"............ и мен никой не ме обича, но не ми пука..............имам си любими занимания, хобита, компютър, хубави книги.............а някои жени стават само за секс, а други - даже и за секс не стават.............ама имат претенции до небесата!!!
102
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Жената обича с ушите, мъжа с очите."
Затова жените искат все да им се повтаря колко били хубави и умни..............а мъжете искаме добре изглеждащи и красиви жени!!!
101
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Милата............сега и за нея ли трябва да плачем??
Хиляди жени, деца и мъже не се чувстват обичани!!!
Тая Мира с какво е по-специална??
100
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Майка ми също е низала тютюн като малка. И тя го смята за най-отвратителното занимание. Но не съм я видяла да реве и да се изявява като завинаги травмирана от детския труд. Мира много иска да е център на вселената и всички да я обожават, но тъжната истина е, че не става само с красота, трябват и други качества на характера. Качества, които в нея не намирам. И целият този рев, мен поне ме издразни, защото е обида към всички други с тежки детства. А и "не се чуствам обичана" WTF? Да не си на 5?
99
2
 
20
 
! Отговори
dramaqueen преди 3 месеца
тази жена трябва всеки ден да благодари на съдбата ,че е получила шанс и е постигнала повече, отколкото възможностите ѝ предполагат. вместо това ,тя показа огромна суета, дребнавост и комплекси - никакво ниво , само претенции.
98
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
съпругът и е развратник и алкохолик..как да е обичана и от кого, като се обезобразила от козмет.манипулации
97
2
 
24
 
! Отговори
ан преди 3 месеца
истинското и име е мира
след 70 година в родопите няма турско арабски имена и има ли някакво значение,след кото говори перфектно български език ,а не като някои мекат и като министри
хубава жена си е и като всички нас с недостатъци и плюсове
да е жива и здрава
постигнала е много
стига сте завиждали
96
2
 
12
 
! Отговори
dk преди 3 месеца
мира,
около 99 процента от нашия край са имали трудно детство покрай този тютюн,който всички го мразим,има и сираци с лоши мащехи даже,отличнички,чиито родители не ги пуснаха да учат и да постигнат мечтата си,клюкари и дребни душици има навсякъде
но
това е направило тях и теб много силни личности да се борят да постигнат това,което такива като лорчето не са постигнали
ако не си чувала то знай ,че деца с подобна съдба от района са на големи позиции съдии,прокурори,архитекти,учени в чу
95
13
 
10
 
! Отговори
мхм преди 3 месеца
До Анонимен
Истинското й име е Мерие. Типично по помашки...
94
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен

Абсолютно съм съгласен с теб 93 - от този Стефчо ми се повдига - нагъл, мазен и надут пуяк. Дразнещ невероятно, но........ Галчето, пък и то несменяемо. Сигурно и с памперси ще води това бутафорно предаване.
93
0
 
5
 
! Отговори
г преди 3 месеца
До Анонимен

Това е защото БГ ВИПовете свършиха и сега питат служителите на Нова кой е най-важния за тях човек.
92
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами Стефан Галкин?Дългогодишения и приятел с вид на индийски факир какъв ВИП е? Шуробаджанак когото тя от своето легло набута в предаването си.Напълно и за него важи правилото, от дивана на екрана.Неадкватен водещ но нахален и колкото повече зрители роптаят против него толкова повече телевизията го натрапва,сега и като участник в пак в формат на същата телевизия.Не защитавам Мира но тя поне беше красива като млада,и се е възползвала от това.И като я съдите помислете и за Стефан,Ричард,рапърчето.

Любопитни факти за бебетата, родени през февруари
Любопитни факти за бебетата, родени през февруари

Любопитни факти за бебетата, родени през февруари

Само 4% от българите са щастливи, сочи проучване
Само 4% от българите са щастливи, сочи проучване

Само 4% от българите са щастливи, сочи проучване