Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!

Тв водещата напусна VIP Brother след изповед за живота си
30 окт 2018 09:10, Александър Попов
146
Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!
Кадър: Нова тв

Само броени дни преди финала на VIP Brother Мира Добрева напусна къщата. Тя не можа да се пребори за зрителския вот в конкуренцията на Ричард, Божана и Стефан.

Това накара фитнес инструктора със задоволство да направи извод: "Видя се, че съм тук не заради щитовете".

На живо тази вечер сигурните финалисти трябваше да кажат кой според тях трябва да си тръгне и кой да остане. Повечето Съквартиранти посочиха Ричард, а изненадата поднесе Петко, който каза, че за него Мира трябва да остане за финала, а Къщата да напусне Стефан. Мъжът на Гала също остана изненадан, но прие думите на Петко.

Самата Мира пък направи интервю със самата себе си, което беше съпътствано с много сълзи.

"Нося си короната от тръни и злато. Моята история е тъжна. Треперя, защото не искам да изглеждам слаба. Аз не харесвам това, което съм. Човек е това, което е бил в детството си. Родена съм в малък град, но израснах в малко село. Там има повече малки хора. От това интервю искам да се помни, че аз знам колко ми е дало селото. Ставахме в 4:30 ч., нижехме тютюн. Мразя го този час, както мразя и тютюна. Ядях мляко от кравата, а исках хубава храна в хубава чиния. Татко ме караше да правя вади, аз не ги правех съвършено прави и той ме удряше с дръжката на лопатата. Четох "Тютюн" и повръщах. Исках да се къпя постоянно, за да не мириша на катран. Пръстчетата ми са още криви от брането на тютюн. Най-болезненият ми спомен е свързан с баща ми и осъзнаването, че той е болен. Когато чух, че баща ми ще си отиде се сломих. От ковчега му е най-болезненият ми спомен. После последваха още. Беше битка на характери и доказване на дойда в големия град и в телевизията. Надявам се да изкореня този комплекс от себе си. Сигурно това минало ме е направило толкова ранима", разказа хлипайки Мира.

"Не се чувствам обичана. Искам още думи и докосвания и топлота. Жоро ми дава много, но иска да го разбирам без думи, а аз имам нужда от думи", завършва изповедта си тя. В същото време в студиото нейното признание беше излушано от съпруга и Жоро Торнев, който я защитаваше. Той отказа да коментира нейното състояние, но заяви, че Мира е била най-истинския играч и се е разкрила най-пълно пред зрителите. Но добави, че предпочита съпругата му да се прибере у дома, което стана и факт след гласуването на зрителите.

В сряда шоуто ще напуснат още два души преди финала на 5 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: Мира ДобреваVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" звИзди"....Освен с глупост и неадекватно поведение, с друго не блестят!
48
3
 
45
 
! Отговори
haha преди 5 години
Като е била толкова бедна на село просто не ми се мисли какви компромиси е трябвало да направи със себе си, за да стигне до телевизията и охолния жовот в тази ужасна днешна реалност. Явно има много неща, които не са за пред хората. Но такива са героите на днешното време в разорания двор България.
47
7
 
51
 
! Отговори
Край преди 5 години
Тази женица била много жалка. "пръстчетата" ми са криви, ядях мляко от кравата. "Четях "Тютюн" и повръщах".Мъчно ми стана, че не е повивана в брюкселска дантела. Като беше младичка хващаше окото обаче сега понеже е доста проста и за чистачка не бих я взел.
46
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това минало те е направило човек, мила моя Мира! Не се сравнявай с останалите ла.на. Не се самосъжалява, а бъди горда със себе си.
45
3
 
31
 
! Отговори
Музикант преди 5 години
Може и да греша, но мисля, че ако беше извъртяла един кавал на оня малкия гагаузин, щеше да стигне финала? Само предполагам де, не ме разбирайте погрешно...
44
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да може да се счита за "ВИП" или "личност" даден човек трябва да бъде известен и извън границите на собствената си държава. Нещо което не може да се каже за нито един от "виповете" в случая. Тема за размисъл.
43
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да вметна, че в една нормална и развита държава нито един от участиницте в това "ВИП" предаване нямаше да бъде известен с каквото и да е.
42
7
 
46
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Селото никога не излиза от тебе, колкото и да търчиш към града. От цър вул трандафор не стаа...
41
9
 
35
 
! Отговори
аха преди 5 години
Бунтът на п о м а к и н я т а в телевизионен вариант!
40
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен тази не ми е съвсем ясно и Лора МозАка какво прави изобщо в тази къща, камо ли сред финалистите?! Едно изречение не може да формулира без някакво странно въртене/квичене/хилене. Иначе седи в някакъв ъгъл със слънчевите цайси и гледа тъпо. От време на време хейтва нещо по адреса на Ричи и това е. Бай Тошо управлява, Цар Симеон пише законите и слънцето е планета.
39
5
 
12
 
! Отговори
И аз преди 5 години
Аз също, Мира! Дай да се пообичаме с теб... веднъж! Малък съм, но си падам по лелки!!!
38
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно как на фона на всичките "личности" останали в къщата, Ричкото ми е вече най-симпатичен.
37
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли някой е правил в ефир по-фалшива, превзета и измислена "изповед". Страхотно преиграване, лошото е, че сама си вярва.
36
6
 
24
 
! Отговори
Зрител преди 5 години
На пръв поглед готин човек,но вътре дълбоко в душата си таи ненавист и злоба която избуява в моменти на слабост...и подтиквана без да се усети от сценария на предаването.Изгониха я заради отношението и към Ваня Костова...човек който е оставил някаква диря след себе си и ще го помнят.Вярно,че на показ излязоха и нейни неприятни черти от характера,които оставят горчив привкус у зрителя,но все пак тя е Ваня Костова е не Мира Никоята!
35
7
 
37
 
! Отговори
еха преди 5 години
Ми четете Екзюпери, бе, хора! От къде идваш питат Малкия принц - От своето детство - отговаря той. Всички идваме от своето детство и Мира Добрева - тоже. Ако детството на един човек е щастливо той става щастлив човек, ако е нещастно става нещастен и неудовлетворен възрастен. Това е. Тъжно ми е за Мира Добрева....
34
2
 
43
 
! Отговори
Киро Спиридонов преди 5 години
И аз не се чувствам обичан, ама не тръбя и не влизам в брадър-а.Не се чувствала обичана,ама иска да се показваповечето жени искат да се покажат и изтъкнат-на вижте маабре момехиляди жени се трудят всеки ден и не мрънкат като тебеБългарките са най-достойните женино не се показват на талавизоритеха със здраве
33
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво сте се хванали за Мира,като повечето присъстващи в тая помия са кухи ***,неграмотни и скучниДа не знаеш таблицата за умножение или да казваш,че Тодор Живков кове законите в днешно време е такава простотия,че нямам думи да изразя възмущението си от вопиющата неграмотност на тези "випове".Какви ли са тези,които не са випове?Страх ме е да си помисля.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае ли истинското и име?
31
1
 
51
 
! Отговори
Стою преди 5 години
Не мисля , че израстването на село и кърската работа е причина за недостатъци в характера , защото той се базира на възприятията от човека. За мен живота на село в детските години , а и несамо тогава, по-скоро го калява , показва му и друга страна от реалността.Мира преиграва -няма от село или от град , има добре възпитан и с култура или - не.Човек може да е със селски манталитет , въпреки , че е от града.
30
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има толкова лични и семейни трагедии и то на невинни хора станали жертва на злите около тях, принудени всяка секунда да страдат... На тях обществото не обръща внимание, не помага, а същото време разлигавени егоцентрици имащи всичко от съдбата разиграват пошли сценки, за да търсят слава, пари, статус, рейтинг и т.н. Това изкривено мислене и поведение на посредствени " звезди " е причина за деградация...