Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!

Тв водещата напусна VIP Brother след изповед за живота си
30 окт 2018 09:10, Александър Попов
146
Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!
Кадър: Нова тв

Само броени дни преди финала на VIP Brother Мира Добрева напусна къщата. Тя не можа да се пребори за зрителския вот в конкуренцията на Ричард, Божана и Стефан.

Това накара фитнес инструктора със задоволство да направи извод: "Видя се, че съм тук не заради щитовете".

На живо тази вечер сигурните финалисти трябваше да кажат кой според тях трябва да си тръгне и кой да остане. Повечето Съквартиранти посочиха Ричард, а изненадата поднесе Петко, който каза, че за него Мира трябва да остане за финала, а Къщата да напусне Стефан. Мъжът на Гала също остана изненадан, но прие думите на Петко.

Самата Мира пък направи интервю със самата себе си, което беше съпътствано с много сълзи.

"Нося си короната от тръни и злато. Моята история е тъжна. Треперя, защото не искам да изглеждам слаба. Аз не харесвам това, което съм. Човек е това, което е бил в детството си. Родена съм в малък град, но израснах в малко село. Там има повече малки хора. От това интервю искам да се помни, че аз знам колко ми е дало селото. Ставахме в 4:30 ч., нижехме тютюн. Мразя го този час, както мразя и тютюна. Ядях мляко от кравата, а исках хубава храна в хубава чиния. Татко ме караше да правя вади, аз не ги правех съвършено прави и той ме удряше с дръжката на лопатата. Четох "Тютюн" и повръщах. Исках да се къпя постоянно, за да не мириша на катран. Пръстчетата ми са още криви от брането на тютюн. Най-болезненият ми спомен е свързан с баща ми и осъзнаването, че той е болен. Когато чух, че баща ми ще си отиде се сломих. От ковчега му е най-болезненият ми спомен. После последваха още. Беше битка на характери и доказване на дойда в големия град и в телевизията. Надявам се да изкореня този комплекс от себе си. Сигурно това минало ме е направило толкова ранима", разказа хлипайки Мира.

"Не се чувствам обичана. Искам още думи и докосвания и топлота. Жоро ми дава много, но иска да го разбирам без думи, а аз имам нужда от думи", завършва изповедта си тя. В същото време в студиото нейното признание беше излушано от съпруга и Жоро Торнев, който я защитаваше. Той отказа да коментира нейното състояние, но заяви, че Мира е била най-истинския играч и се е разкрила най-пълно пред зрителите. Но добави, че предпочита съпругата му да се прибере у дома, което стана и факт след гласуването на зрителите.

В сряда шоуто ще напуснат още два души преди финала на 5 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: Мира ДобреваVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не е била пияна?
28
2
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Че сой го гледа още тоя Биг Помиядър?
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ква е тая ревлива бабушка? Някаква "личност" била?
26
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На селяннката повече няма да й гледам уикендското предаване! В него се прави на толкова интелигентна и духовна!
25
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мира я сготвиха от Нова тв.заради конфликта и със Стефан,когото бутат до финала.Ама тя нали си е наивничка,хич не се усети.Всичко е нагласено и вместо жалкия Ричи да напусне,изгониха Мира.Дано поне е заработила прилична сума,за да не съжалява.
24
1
 
9
 
! Отговори
Неграмотници! преди 5 години
".............още два души.............."
23
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че вече няма да гледаме на този театрален скункс апокалиптичната и сополива физиономия. 50-годишна омъжена жена със семейство и точи лиги по някакъв 18-годишен изостанал *** с бавен говор.
22
14
 
18
 
! Отговори
saki преди 5 години
Ама дебелата соц певица , с явни психични проблеми, не трябваше да я наплюва вещерски три пъти над главата.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отивам и аз да поплача в клозета.
20
2
 
41
 
! Отговори
Мега преди 5 години
Глупаво предаване за глупави хора.
19
13
 
24
 
! Отговори
Цвети преди 5 години
Мира да не хвърля вина на детството за ,,чувствителният си характер,,Бедна душа,злобно човече,клюкарски манталитет и да не изброявам още черти от поведението и.Заслужава си съдбата ,изнервените на мъжът и.
18
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е толкова фалшива личност. Мелодраматична и в някакъв постоянен театър. Направо ми омръзна да й гледам апокалиптичната физиономия. Баш репортерката... само в България може да работи в ефира.
17
2
 
35
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Еха - най-голямата трагедия на света. Да работиш на полето :)!
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се върне на село там ще открие истинското щастие! :-)
15
1
 
22
 
! Отговори
Интересно, ама... преди 5 години
Защо имам някакъв спомен че тази жена, с комплекси вече един път се излага в този Брадър. Направиха я дива и щастлива и пак разсополивена си отиде. Не знам какво иска известност или никой не я оценява високо, както тя си се представя. Занимават хората с глупости. Това предаване трябва да се казва "Изложени звезди"
14
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя била 1972 набор. Сега проверих.Изглежда ми поне десетина години по-възрастна.Сигурно е от алкохола. А може и от белото.
13
4
 
34
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Па да беше останала у Златоград ,*** оуууу...
12
3
 
35
 
! Отговори
мхм преди 5 години
До АнонименТочно казано! Тази е изключително повърхностна, да не кажа проста... Да се каже ,че е само глупава е комплимент за нея! Води или водеше (не знам) много инфантилно и сълзливо предаване. С две думи- не става!!!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Връщай се в Старцево! Тук ще си те обичкаме!
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква футболна драма дами и госопода.А майките на деца с увреждания нямат с какво да нахранят децата си.