Кайли Дженър и Сторми – пеперудите на Хелоуин

Майка и дъщеря си направиха фотосесия за празника
31 окт 2018 18:16, Иванка Гъркова
8
Кайли Дженър и Сторми – пеперудите на Хелоуин
Източник: Instagram

Кайли Дженър определено обича да се маскира за Хелоуин. Празникът на Всите светии е днес, а милиардерката е изключително развълнувана, защото за първи път ще празнува с дъщеричката си.

Днежър е избрала еднакви костюми за нея и Сторми - на розови пеперуди. Това се вижда в нейния профил в Instagram, където тя качи няколко снимки от специалната фотосесията по случай Хелоуин.

"Моето бебе пеперуда", написа Кайли под фотос, на който позира със своето момиченце, което още няма годинка. На него тя е с черна перука.

Освен розовия костюм, 21-годишната Дженър облече и друг - на скелет, за вечеря по случай католическия празник. Разбира се, Сторми е със същия.

През годините Кайли не е пропускала нито едно празненство за Хелоуин. Профилите й в социалните мрежи са пълни със снимки на нейните превъплащания през годините.

Още снимки може да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Джамал Шлонга преди 5 години
Сторми се е метнала на майка си. След 18 години ще е същата като нея!
5
3
 
3
 
! Отговори
k преди 5 години
До House M.D."1. Коя е Кайли Дженър, с какво е прочуто името й и къде го е прославила?"прослави се с тлъст дирник около Карадшан и козметика произведена в Бангладеш"2. Защо отново натрапвате празника "Здравей, кръчмо"? Англ. - Hallo, inn"по-добре остави Английския на тези които го знаят, а че се излагаш повече и от тази цветнокожата трътла на снимката дето се прави на пеперуда с олигавеното си отроче
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя празник с нищо не ни интересува,не ни подхожда,жалки са китайските костюми и гримове върху децата.Спрете се,нека това си е чужда традиция,но копирането е гротескно и жалко у нас
3
3
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
1. Коя е Кайли Дженър, с какво е прочуто името й и къде го е прославила?2. Защо отново натрапвате празника "Здравей, кръчмо"? Англ. - Hallo, inn3. Ще пишете ли нещо за 5-ти ноември?4. Ще пишете ли нещо за нощта на 30-ти април срещу 1-ви май? Исконно български празник, макар и чисто женски.
2
3
 
3
 
! Отговори
л преди 5 години
До Анонимен"Кой празнува тоя празник ..."ами едно време (преди да евреите да сложат маймуняка в Белия Дом) в САЩ се празнуваше доста, правеха се купони по офисите, децата обикаляха за бонбони ...след това евреите направиха "кризата" от 2007 и оттогава и в САЩ почти никой не празнува - мизерия настана яка, на хората не им е до празнуване
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От една седмица статиики за Хуйлоуиин как не ви изсъхнаха пръстите от писане на глупости. Кой празнува тоя празник да му се празнат в ушите цел живот.