Меган показа тяло. Кралската особа като обикновените

Проблем с тоалета и особена ситуация с бременната херцогиня
31 окт 2018 18:30, Криси Табачка
5
Меган показа тяло. Кралската особа като обикновените
Снимка: Getty Images

Кой каза, че кралските особи не са като останалите хора? Дори и принцовете и принцесите се срещат с ежедневни проблеми, при все, че огромен екип от хора почти за всичко се грижат за тяхната перфектна визия, поведение и имидж.

Поредното доказателство за това идва директно от Меган Маркъл от последната дестинация от кралската им обиколка с принц Хари.

Финалната среща с фенове бе белязана от специално изработена пола на Givenchy, която се оказа, че... прозира.

Разбира се, фенове веднага откриха „проблема“ с тоалета и отбелязаха, че буквално безпроблемно се вижда тялото на Меган Маркъл под полата, особено на кадрите, на които има директна слънчева светлина.

И на нас се е случвало, Меган! Всички сме се обличали в тъмна стая, в която всичко изглежда перфектно до момента, в който се появим в пълния си блясък на естествена светлина и не открием погледи по тялото си, които като че ни разсъбличат, макар да няма нужда от това, тъй като всичко е на показ.

И така, дори и най-известните лица в света, най-високопоставените личности, работещи с огромен екип от хора, премисляйки и най-малкия детайл, се оказват безсилни към обикновените битови проблеми. Защото всички ги имаме.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тази Меган.Второстепенна актриса вживяла се в ролята на кралска особа.Хари излезе по-глупав от Уилям като се ожени за тази,хем по-възрастна,хем разведена,хем лисица.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете харесват много такива поли.