Чанинг до Джена, заради детето им

Бившите съпрузи заедно на Хелоуин
2 ное 2018 16:23, Петя Славова
5
Чанинг до Джена, заради детето им
Снимка: архив, Reuters

Бившите съпрузи Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се събраха заради дъщеря си. Звездите отбелязаха семейно Хелоуин. През април тази година актьорите обявиха официално своята раздяла, но обясниха, че винаги ще останат предани родители на дъщеря си Евърли, предаде Enews.

А обещанието трябва да се изпълнява. Двойката отбеляза Хелоуин със сладки изкушения в компанията на 5-годишната си дъщеря. Чанинг се вмъкна в костюм на джина от „Аладин“ на Дисни, а бившата му съпруга избра образа на източната красавица Клеопатра.

Моментите от празника бяха споделени в социалните мрежи, а Тейтъм дори публикува и селфи с бившата си жена. Чанинг и Джена се запознаха през 2006 г. на снимките на "В ритъма на танца". Актьорите се срещаха няколко години, след което сключиха брак.

Вижте Чанинг и Джена в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
на тази прелест поддръжката и ми изглежда доста солидна и не е за чудене че пича я е оставилнамерили на кой празник да се съберат ....по добре да съберат на гергиов ден или никул ден като я гледам нямам нищо против да ме плаши в тъмна спалня по повод хелоуинайде да им е честито хелоуинството
3
0
 
5
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Всяко дете се нуждае от двама родители( да ме извиняват джендърите, лес.б.ийки, г.е.й.чета и други с полови и умствени отклонения , но вие не можете да бъдете никакви родители!)
2
4
 
5
 
! Отговори
Иван преди 5 години
И аз сефте ги чувам, сигурно са някакви от новите.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това някакви ВИП-ове ли са?