Наско Колев спечели VIP Brother, рапърът отвя уж известните

На финала певецът надделя над Папи Ханс
72
Наско Колев спечели VIP Brother, рапърът отвя уж известните
Снимка: VIP Brother

Изненадващо или не - тазгодишният победител във VIP Brother стана Наско Колев. Рапърът влезе в шоуто на известните единствено заради аферата си с Мария Илиева, но за нещастие на уж по-известните ги надигра.

Той не заложи на самохвалство с постиженията си под юргана с Илиева, а заради неговото мълчание бе определен за скучен от мнозина. И му предричаха бърза раздяла със съквартирантите.

Впоследствие се сближи с Папи Ханс и Стефан, а тяхната групичка получи прякора "Светата Троица".

Именно тримата влязоха в призовата тройка. От борещите се за званието "Любима звезда на България" петима души, първи напуснаха Божана, а след нея я последва и Петко.

Кулинарката сподели, че от риалити предаванията се помнят другите участници, а не победителите.

На раздяла, Петко заложи на тактиката "Всички ми харесват", но все пак заяви, че ще стиска палци на Папи.

С бронзовия медал се окичи Стефан. Мъжът на Гала каза, че и двамата финалисти заслужават да спечелят, но според него Наско повече се нуждае от това и заложи на него.

В студиото рапърът получи подкрепата на повечето от бившите си съквартиранти, а защитата му пред публиката пое Тото от "Скандау".

В крайна сметка големият победител стана Наско, като за него са гласували 60.1% от зрителите. Констнтин се класира на второ място и на излизане сподели, че се радва за Наско и че той заслужава тази победа.

Къщата в Нови хан обаче няма да остане дълго празна - в понеделник започва Big Brother: Most Wanted.

Сред спряганите за нови участници са Жени Калканджиева, Русата Златка, Благо Георгиев, Станимир Гъмов, фолкпевицата Емануела. Според наша информация, в последния момент е пропаднало участието на Миглена Каканашева-Мегз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари