Войната на "гримьорите на звездите": Кулагин vs. Цецо Андреев

Двамата се захапаха кой е по-звезден, палячо и срам за професията
41
Войната на "гримьорите на звездите": Кулагин vs. Цецо Андреев
Колаж: Dnes.bg

Не може да се отрече, че двете издания на Big Brother тази година поставиха акцент върху гилдията на гримьорите у нас. Гилдия, която обикновено остава зад прожекторите. И в двете издания на шоуто участва по един гримьор. Сред ВИП-овете бе Валентин Кулагин, а сега сред звездите е Цецо Андреев. И тази гилдия леко трябва да се срамува от простотиите на двамата.

И Цецо, и Кулагин се анонсираха като "гримьорите на звездите". Сигурно и двамата са прави, стига да споменем важното уточнение кои според тях са звезди. Видимо не се понасят, а Андреев влезе в стартиралото в понеделник риалити с много слаб ход - да плюе по опонента си.

Цецо демонстрира завидна доза самочувствие, обяви се за най-добрият в страната и нарече Кулагин "палячо" и "срам и позор за гримьорите в страната". Да се определяш за най-добрия е някакъв вид патология в родния шоубизнес, там всички са №1.

Всъщност сред гримьорите има уникални професионалисти, които обаче се доказват с работата си, а не плямпат по медиите колко са велики. И тяхната клиентела е далеч "по-звездна". Макар никога да не се тупат в гърдите с тази категория. Всъщност какво означава гримьор на звездите? Май само такива като Кулагин и Андреев знаят. 

След нападките на Цецо Андреев срещу Кулагин, последният, в типичния си "ВИП стил", извади кирливите му ризи с пост в социалните мрежи. И той демонстрира самочувствие, че бил любимецът на народа, но за неговото поведение, мисли и изказ трябва да се изкажат дипломирани психолози. Ето и неговото словоизлияние:

"Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници! Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ! Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите плъшоци, и те говорят за мен!

В цялата история на предаването аз съм и единствения изгонен, който народа нарича "победителят"!

Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии.

И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него.

И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда "гримьора на звездите", защото тези "звезди", които той гримира, са едни елементарни проститутки.

Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях! Едно е сигурно - ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука. Дано това ви е интересно, друго няма да видите. Всеобщото лицемерие и на останалите мишкарници е видимо... Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по цял ден".

Двамата гримьори си говорят на женски имена, кой е "бай мангау", кой къде е роден, а по всичко личи, че борбата им кой е "по-звезден" гримьор ще продължи. А колегите им с право ще цъкат отстрани и спокойно могат да заявят: "Тези са срам за професията"...

Иначе Цецо се превърна в център на внимание в шоуто. Той се нацупи като "кифла", защото Весела Нейнски избра храна и посуда за съквартирантите, вместо парти за рождения му ден. След успешна мисия тя и Стоян Роянов можеха да прибавят малко комфорт в празната къща.

За Цецо обаче най-важно бе партито за рождения ден и започна с нападките и сръдните. Гъмов пък жертва целия си багаж, за да може гримьорът да празнува и да пее сръбски хитове, поляти с алкохол. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо Андреев вероятно ще се опита да се разкрие повече ако се задържи но съм на мнение че Кулагин има по силен характер,той беше сам срещу повечето във миналото издание,където мъжете се опитваха да се наложат,а тук е обратното.Би било интересно да ги видим двамата,но Кулагин влезе ли вътре ще го почнат от вратата и той тях,разбираемо е защо не иска да влиза...тоя змиярник вътре
27
0
 
11
 
! Отговори
Бааа го преди 5 години
Защо ни занимавате с тези дупчени билети!?
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май и двамата не са си пили хапчетата! Не знаех, че гримирането е толкова опасна професия и води до сериозни психически проблеми.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това войни ли са или рекламни трикове ко ни интересуват тия ***." слабо те вълнува.. За това четеш и пишеш коментарчета.
24
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А"ман от ***! До кога ще ни занимавате със подобен тип Хора". Факта, че си тук и пишеш коментар, показва какво си.Уж не го гледате, а цял ден пишете коментарчета...
23
0
 
8
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
КАТО ВИ ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ ТО НАИСТИНА ИМА МНОГО НЕНОРМАЛНИ ХОРА КОИТО ГЛЕДАТ ТАЗИ ОТВРАТ "БИГ БРАДЪР".СТРАНАТА ВРИ И КИПИ. НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА НИ НАПРАВИ НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ МАЙМУНИ, АТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С"БИГ БРАДЪР".НАРОД!!!
22
0
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 5 години
Това не е писано от тоя глупав антикоафьор.
21
0
 
3
 
! Отговори
zvezdichkie sa преди 5 години
do 22 Otklonenia ot bojieto podobie !!!
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гъмов ще ги побърка вътре. Не могат да го усетят кога играе и кога е сериозен.)))
19
0
 
13
 
! Отговори
Готино преди 5 години
И двамата са анти-конти..
18
1
 
15
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ВЪПРОСЪТ е, всички гримьори ли са *** или *** приоритетно търсят гримьорската професия. Същият въпрос може да се отправи и за балетистите.
17
4
 
23
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Два *** се скарали.Кулагин поне е малко по-интелигентен и остроумен, докато Цецку е мега зле.
16
1
 
21
 
! Отговори
преди 5 години
Жесток сблъсък на двама големи, велики титани на гримьорската мисъл !Ние обикновенните и негримирани граждани (предимно мъже) на тази страна с трепет и отворени усти очакваме всяка изказана от тях дума !Не мога и не искам да се описвам вълнението, душевният оргазъм и духовното извисяване което всеки от нас изпитва при прочита на изречение като:"Цецо демонстрира завидна доза самочувствие, обяви се за най-добрият в страната и нарече Кулагин "***" и "срам и позор за гримьорите в страната"
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Цецо толкова преиграва, че става смешен. И също така се опитва да имитира Колагин но, не му се отдава.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яята кефи, много луд!
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не очаквах, че мнението ми за гримьорите може да падне още повече. Благодаря ти, Бай Брадър.
12
1
 
18
 
! Отговори
Посетител преди 5 години
Каквито гримьорите такива и звездите. всичко е грим и лицемерие.
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои са тези бе?
10
0
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Аман от ***! До кога ще ни занимавате със подобен тип хора.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея двамата могат да ми гримират само миксера без ръце докато изплюе баластра