Крис Мартин – на ръба! Мислили, че го очаква фатален край...

Преживял тежък период след раздялата с Гуинет Полтроу
12 ное 2018 13:30, Ивета Иванова
9
Крис Мартин – на ръба! Мислили, че го очаква фатален край...
Снимка: Reuters

Документалният филм за Coldplay, "А Head Full of Dreams", разкрива интересни подробности за личния живот на вокалиста на рок групата - Крис Мартин. Той и Гуинет Полтроу се женят през 2003 г. и имат две деца от брака си. Но обявяват, че се разделят през 2014 г.

Двамата сякаш успяват да съхранят приятелските си отношения след развода, държат се нормално и не говорят обидно един за друг. Но не всичко е било толкова лесно, колкото изглежда. Кариерите им се развиват чудесно, дори след развода, но Крис признава, че е бил развалина, след като двамата с Гуинет се разделили.

За първи път той казва, че е имало "унищожителни последствия"  за него след раздялата. Той е пазел всичко това в тайна, знаели са само най-близките му приятели - останалите членове на Coldplay.

"Когато сме на турне, все едно си в малък балон, ставаш като институционализиран. Затова много фронтмени имат проблеми с личния си живот. До края на турнето ни "Mylo Xyloto" (2011 - 2013 г.) бях в много труден период, поне за една година. Чувствах се напълно безполезен  и сякаш не означавах нищо за никого. Бях развалина, защото не можеж да се наслаждавам на страхотните неща около мен. После се случи раздялата с Гуинет и трябваше да премина и през това. Никога няма да мрънкам за това, благодарен съм за всичко, но беше критично положение", казва британският изпълнител.

Другите членове на бандата - Джони Бакланд, Гай Бериман и Уил Чампиън, знаели в колко рискова ситуация е поставен Крис. Барабанистът, Уил, се е изплашил, че може приятелят му да остави травмите да го погубят, както се е случвало и с други фронтемни на рок групи.

"Очевидно беше, че нещата бяха много тежки за Крис и той беше нещастен. Чувствахме се безпомощни. Болезнено е, когато виждаш как твой приятел преминава през нещо толкова травматично", казва Уил.

Бившият мениджър на изпълнителите на "Yellow", Фил Харви, добавя, че Крис Мартин е страдал много. "Можете да си представите най-лошото. Бях притеснен за него, до такава степен, че се радвах, когато получавах съобщения от него сутрин, с които разбирам, че е добре", обяснява той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Гуйнет не желая да облужва достойноството на Крис Мартин, то все ще се намери някоя друга! Ние останалите какво да праваим - ни Гуйнет, ни друга!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това отново доказва, че на жените трябва да им се възхищаваш еднократно и отдалеч!
6
2
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
По добри ли са от Behemoth?O father O satan O sun!....
5
3
 
5
 
! Отговори
слушателка преди 5 години
ВЕЛИКИ ! СТРАХОТНИ СА !
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BurzumНе правят чалга и за това няма как да ги знаеш.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До no nameМного е лесно да се дават съвети.
2
15
 
12
 
! Отговори
no name преди 5 години
О Божееее! Все едно е единствения човек на земята дето се е развел. Ужас просто. Как не си е турил въжето, не знам. То драма, то катарзис, то унищожителни последствия..... Животът е толкова кратък..... кат не става - късай, фърляй и следващия/тата. Ту мъч драма има навсякъде. Я по-ведро :)
1
15
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
КОИ СА ТИЯ ?