Алкохолът не прощава! Бен Афлек отново в клиника

Продължава борбата на актьора със зависимостта
13 ное 2018 19:46, Петя Славова
14
Алкохолът не прощава! Бен Афлек отново в клиника
Reuters

Преди около месец Бен Афлек излезе от клиника, където лекува алкохолната си зависимост, но стана ясно, че актьорът и режисьор отново се завръща там. През август тази година неговата екслюбима и майка на децата му – Дженифър Гарнър, сама го придружи до болничното заведение.

А през октомври Бен завърши 40-дневен курс по рехабилитация и официално оформи развода със съпругата си.
 
Но ето че се налага Бен отново да поиска услугите на професионалистите. По думите на източник, близък до звездата, 46-годишният актьор признал пред приятели, че все още не е готов самостоятелно да се бори със зависимостта си и доброволно влиза да се лекува.
 
„Бен възнамеряваше да се лекува в дома си, но после предпочете клиниката и вече се регистрира. Там той ще проведе курс следващите няколко месеца. Естествено, той напълно разбира, че има проблем, затова и толкова дълго и усърдно се бори“, разказва близкият до звездата, цитиран от OK Magazine.
 
Афлек преживя и доста неща в последно време. Той се раздели с приятелката си Шона Секстън, официално се развежда с Дженифър Гарнър и взе участие в промо турне в качеството си на изпълнител на Батман.
 
По информация на източника, той е обещал на семейството си да работи над себе си всеки ден и да направи всичко, което зависи от него. Семейството и приятелите са най-важното в неговия живот, допълва източникът.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Баба ми викаше -ходенето по жени е до време ,пиенето до гроб.
12
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
А какво станас нашия Афлек,Ласкин? Загази човека ,ама щом пие люта сливовица без мезе,така е.Въобще не ми е жал за него.Той е арогантен,лош човек и без да е алкохолик.Жал ми е за Алекс ,която отдавна трябваше да му бие шута.Той пак щеше да стигне дотук.Бил обещал на майка и ,че ще се грижи за нея.Просто липсващият баща не може никой да замести.Сега му търсят донор.Защо ?Та след 2-3год.да изпие и неговият дроб.
11
1
 
0
 
! Отговори
65 преди 5 години
На алкохолоците всичко им е мило и драго,и семейството е най,-най-важно ,ама след алкохола.Тъй ,че Бенчо пожелавам ти успех ,макар и временно
10
3
 
12
 
! Отговори
брата преди 5 години
на мен герб като ми вдигнахагражданската отговорностцената на гориватаданък на колатаданък на жилищетоздравната вноскаи не ми остават пари за пиенеи спрех пиенето!и немам проблемите на брата
9
2
 
1
 
! Отговори
значи преди 5 години
Търся си обикновена жена за обикновено семейство, така ли бе
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не разбрах кое е семейството му след като се развежда. И респективно - приятелите и те.
7
8
 
3
 
! Отговори
колко жалко наистина преди 5 години
Да си хване някоя изгряваща порно актриса след като Плейбой моделката не успя да стопли сърдцето му. Такъв красавец, а да не може да срещне любовта, любовта лекува всичко.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимно 4И в твойта,ио в твойта
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами това са хора на които парите са им дошли повече от акъла и не знаят какво да ги правят и след като направят някоя друга продукция, внесат малко милиони у банката и започват да хайманосват и шляят по цял ден. А когато не си зает с нищо ти се пропиваш в много случаи. Аз ей сега си дойдох у нас от бачкане..пия една ракива домашна с овчарска салата след това ще издрънча една кана литър домашно каберне с една пилешка пържола и варени картофки и съм готов да си лягам, ако жената не е в настроение.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМА АЛКОХОЛНА ЗАВИСИМОСТ НАИСТИНА ИМА!!ТЕЗИ ХОРА НЕ МОГАТ БЕЗ ДА ПИЯТ И ПИЯТ ДОКАТО НЕ ПРИПАДНАТ!НЕ ЗНАМ КЪМ КАКВО ТОЧНО СЕ ПРИСТРАСТЯВАТ НО СА БЕТЕР НАРКОМАНИТЕ ДЕТО СЕ ИНЖЕКТИРАТ!
3
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 и 2 то и в майка ви има нещо турско ама не ви е казвала
2
6
 
15
 
! Отговори
Споменавам преди 5 години
Жалко, един от добрите актьори на днешно време. Един талант без труд, се погубва , а точно това се получава при него, като допълним и тази му страст към алкохола( покерът може да го разори първо финансово),той върви към дъното на блатото.
1
15
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
У всички алкохолици има нещо турско , като че ли.