"През очите на земята" - вторият албум на Белонога

Проектът е харесан и издаден от унгарски лейбъл
15 ное 2018 14:23, Анисия Иванова
1
"През очите на земята" - вторият албум на Белонога
Снимка: Bulgaria ON AIR

Гергана Димитрова - Белонога представя втория си самостоятелен албум "През очите на земята". Той е продължение на предишния ѝ проект "През очите на слъцнето". Свързващата пиеса е "Пътят на Стойна". Съдържа 9 песни.

"Пътят на този проект наистина не е лесен, защото от самото начало, когато аз започнах да го правя не съм мислила това да бъде нещо комерсиално и във всички случаи да постигне много широк обхват. По-скоро това беше една музика, която излезе отвъртре, от мен - поглед навътре и извади на преден план един потенциал, който не съм предполагала, че мога да имам", сподели в "България сутрин" Гергана Димитова.

Пред Bulgaria ON AIR изпълнителката отбеляза, че албумът е харесан и издаден от унгарски лейбъл, които са го подкрепили и го разпространяват. Тя допълни, че може да бъде намерен в интернет платформите като Spotify и iTunes, а в България се разпространява в книжарниците.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
11
 
! Отговори
Дария Попниколова преди 5 години
Пълна скука, като първия албум. Добре, че бръмчат по вестниците та да се чуе нещо. Само напъни да разкажат, ама с думи, не с талант, колко са модерни.С тия смесвания само ерозираме и без това ерозиралата ни традиция. Ама кой ти мисли за това. Хора, развивайте тая музика, но пазете корена, не го скубете. С тези модернизми накрая не можем да познаем какво слушаме. Все пак е свързано с нашата народна музика. Никого няма да впечатлите така. А за потенциала най-добре ще говори времето. След време!