Красота: Момичетата от Victoria’s Secret без грим!

Супермоделите доказват, че дори и без него изглеждат съвършени
17 ное 2018 16:40, Криси Табачка
20
Красота: Момичетата от Victoria’s Secret без грим!
Instagram

Свикнали сме да ги виждаме с безупречни вълни в косите и блестящ грим по лицето. Модният подиум на ангелите от Victoria’s Secret винаги е изпълнен с блясък и знаем добре, че за техния перфектен външен вид се грижат огромни екипи от хора.

Макар сценичният им грим винаги да се стреми към подчертаване на естествената красота, всички знаем, че той е постигнат с наличието на доста продукти.

Сега супермоделите на Victoria’s Secret доказват, че дори и без грим изглеждат точно толкова съвършени, колкото и с грим.

Доказателството – многобройни кадри в социалните мрежи без никакви продукти и почти малката разлика с образа, в който ги виждаме постоянно по кампании.

Представяме ви красивите модели и как изглеждат те без грим.

Още снимки на красавиците без грим ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
ха ха хО преди 5 години
"Без грим" но с пластични операции.Тази на снимката е с изцяло подменено лице.Има снимки в нета преди операцийте и.Нищо общо също като нашите хухавели от узаконента древна професия наричана за прикритие плеймейт-проиграй и предай на следващия.
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слобе им кафяви очи и черни да видим сички са синеоки
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не случайно Гонзовица оп оп Гущеровица, Николета или Златка не се снимат за Виктория Сикрет, щото тея плашила без грим не може се показат да си вземат пощата, тяхна снимка без грим е по-рядка от птицечовка
14
3
 
16
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Не знаеш какво е естествена красота, щом тези пластмасови чупакабри на снимките те кефят. Вероятно си някаква западна мажоретка, която смята, че и миризмата на акото им е по-хубава, щото е западна.
13
2
 
23
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Че те пак са с грим само че са по леко шпакловани.
12
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български мъж не може да оцени естествена красота, коса и липса на грим. Ориенталския ген търси силиконова цица, която стърчи до брадата и не се движи и на 8 по Рихтер, търси изкуствена коса, мигли и тонове грим на фона на кючек и скъпи коли.
11
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано като ги гледам така на улицата бих ги подминал. Работя в офис и всеки ден пред витрината на улицата ми "дефилират" български момичета, пред които тези "моделки" са като смачкани кифли.
10
2
 
14
 
! Отговори
Размисли преди 5 години
Е, айде сега, реклама на Виктория ли ще правим? Просто на Запад модата, и съответно манекенките да котирани, заради големите доходи, които се въртят около тях. Определено, и нашите момичета са си много красиви к без грим, но конкуренцията е много голяма! Погледът на Бела Хадид-момичето от снимката, е поглед на наркоман, а това го има при тях( не се говори така за този проблем, защото почти всички са зависими!).
9
4
 
24
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Нашата страна България, още от времето, когато нашите дедовци прекосиха степта, се слави с най-красивите жени на света! Те са най-красивите, най-умните и милите, те раждат най-здравите и силни деца. На това се е крепяло нашето величие през вековете. Лошото е, че днес, като епидемия ни заразяват упадъчни влияния на съвременността, идващи основно от "развити" страни, които тровят и деформират поколенията ни. Позор!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествената красота която Бог даде никой друг неможе да я даде. Разбира се че света е шарен така че не всички жени може да са красиви външно но душевната красота е по важна. Виждал съм красиви момичета но като си отворят устата веднага външната им красота отива в тоалетната чиния. Има такива които не блестят с външна красота но пък вътрешната им надминава всички които имат външна. Никога не оценявайте жената по въшният и вид той винаги лъже. По Опаковката неможе да се оцени съдържанието.
7
2
 
21
 
! Отговори
Петър преди 5 години
В България има хиляди също толкова хубави, че и по- хубави, момичета и жени!
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно покрай тези момичета богатеят цяла армада от козметици, пластични хирурзи, фармацевтчни компании.Всяко момиче има някакви хирургически корекции на лицето, а по тялото, слага си маски всяка вечер, прави упражнения за трениране на лицевите мускули и какво ли още не.Като пример ще ви дам точно една такава, на която клепачите на едното око правят така, че едното око да изглежда по-голямо. Ходила е като пират за да си тренира мускулите на клепачите и какво ли още не.
5
7
 
12
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ама те ако не са красавици и без грим, никога няма да станат Ангели на Виктория :) Германката обаче най ми хареса :)
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
SESKA SACEVA E PO-KRASIFA OT FOIKO FORISOF,KURA INPEKSA E NAI-KRASIFATA
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тая на снимката е без грим , според вас? Хаха да бе, повярвахме! Та тя така е намазана,че лъщи от 100 метра
2
7
 
11
 
! Отговори
Аууу преди 5 години
Ша одя да чи леят куршум .... бабя яга ряпа да яде!!!
1
14
 
13
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Имало и по-грозни от Цецка Цачева на този свят !!!