В Big Brother: Псевдо звезди, зависимости, "селски" скандали

Емануела и Цецо се захапаха грозно, Весела напусна
20 ное 2018 09:45, Александър Попов
60
В Big Brother: Псевдо звезди, зависимости, "селски" скандали
Кадър: Нова тв

Весела Нейнски последва съдбата на Жени Калканджиева и стана втория съквартирант, който напусна Big Brother.

След изпълнението на мисия "Ах този Джизъс!" участниците бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко имаха възможност да се зарадват, че отново ще имат топла вода и достъп до склада.

Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който отново наложи санкции заради Златка и Емануела, които си свалиха микрофоните и се скриха в банята.

Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Биг Брадър предложи на двете да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха Съквартирантите.

Тази ситуация беше предшествена от махленски скандал между Емануела и гримьора Цецо Андреев. Всичко започна от невинен спор коя "известна с известността си" е най-красива, а претендентките бяха Николета Лозанова и Златка Райкова.

Цецо застана на страната на Златка и видимо не приемаше друго мнение. В спора се скараха с Емануела, която бе категорична, че няма да ходи да се гримира при него. Поводът бяха думите на Андреев, че Преслава била най-хубавата певица.

По-късно Емануела изгони гримьора от стаята, а след признанията за разговора със Златка в банята стана ясно, че фолкпевицата е намекнала за зависимостите на Цецо.

Той полудя и изригна с обиди като една от най-безобидните бе "селянка". После започна да крещи как Емануела е развела не един и двама мъже у нас, намеквайки, че е мъжемелачка и разбивачка на семейства. После дойдоха обичайните закани за съд.

"Ще ходя да си направя тест и ще й го лепна на висналия гъз", каза афектираният гримьор.

Емануела, която е дългогодишна клиентка на Андреев, го жегна, че няма право да обижда хора, от които си вади хляба.

Той обаче си обеща, че повече няма да я гримира и очаква деня, в който Емануела ще прекрачи прага на неговия салон, за да я изгони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Малко повече от седмица преди финала вече съм убедена,че формата е обещан на съществото никита. Единствено тя се е договорила да влезе без хонорар, всрещу победа, нужна и е. Съществото живее едниствено дя се доказва пред себе си, самодостатъчно, шумно, фъфлещо, абсолютно несоциализирано; подвластно на 34566789 вида комплекси, които го задушават и пречат комуникацията с хора, издава се с: "ама ти за парите ли си влязъл?, " ,хейт, режисиран от самото начало, и една селска драма,евт. Никита тип
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам го от интерес към психологията. Има какво да се научи от подобен експеримент.Ясно е, че ще има "сеир", защото ако няма, то елементарно ще се предизвика. Тук обаче е ненужно. Можете спокойно да гледате примери за ситуации, в които попадат хора със самочувствие без покритие и какви душевни терзания преживяват(едно на ръка осъзнаването, че са без покритие, от което боли, второ на ръка - как да имитират, че имат някакво покритие за пред публиката). Забавно е. Още искаме!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Четем, защо да не четем?
38
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Язе си го гледам и си ми е ок.Цирк да има.Вие умните и красивите сигурно четете Достоевски вечер.
37
0
 
10
 
! Отговори
Ами защо гледате преди 5 години
такива простотии? По-добре спете! какво хубаво, полезно научавате?Губене на време!
36
1
 
10
 
! Отговори
Ако преди 5 години
това шоу се излъчваше по-телевизията преди 10 ноември 1989 г.,всичките тия "ВИП-ове" щяха да чукат камъни на "Слънчев бряг" край Ловеч,или да търкат наровете на остров "Персин" край Белене!?!?!?
35
1
 
14
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Като приемем очевидното, че това не може да са никакви ВИП, а просто хора за забавление и обслужващия ги персонал, предаването е много полезно за хора които могат да си правят някакви изводи!
34
1
 
2
 
! Отговори
Лгбт преди 5 години
Все повече става ясно на повечето хора,че че...астият е идиотизъм и подкрепящите тази напаст
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тва жалко предаване е изметта на обществото
32
0
 
15
 
! Отговори
ЦЦ преди 5 години
Вкарайте онова недоразумение Кулагин и ще стане интересно. Двама пасивни да си поговорят!
31
1
 
28
 
! Отговори
Гледайте, гледайте.. преди 5 години
Тотална гнусотия! Българския VIP е безкрайно уродлив - хибрид от геi и мутро "eлит".
30
0
 
8
 
! Отговори
... преди 5 години
Ако биг брадър ме послуша, ще види що е то рейтинг. Цяла България ще гледа с огромен интерес.
29
0
 
46
 
! Отговори
... преди 5 години
Весела напусна. Измъкна се демек. Аз предлагам биг брадър да заключи всички врати и да запали къщата с всички които са вътре, докато не се е измъкнал още някой от там. Такива като тия, не са нужни на обществото, това са навлеци, мислещи се за звезди. Гледах оня ден само един епизод, случайно... Златка взела джизъса... демек най голямата курвeнтия на България (или една от най големите) взела недоразвит пeдераст за съпруг. И тези са випове, така ли? Биг брадър, пали къщата и закривай предаването.
28
7
 
27
 
! Отговори
Zonked out преди 5 години
Българското село беше съсипано още 50-те години от другарите с червени каскети, които страдаха от редици диви комплекси. Един от най-съществените - че са с *** произход, че не се като презрените буржоа, аристократи. Те ги мразят, но и тайно им завиждат и искат да бъдат като тях. Съсипаха българското село. Вижте Гърция, селата им са живи, със спретнати стобори и белосани фасади. България винаги е била селска страна. Комунятата насилствено изселиха хората в града за работническа ръка в завода.
27
1
 
19
 
! Отговори
Грязниье танци преди 5 години
Погледах 3-4 епизода, последните дни имах по-интересни занимания вечер. Освен караници за битовизми, кой хъркал, не знам какво впечатляващо могат да покажат участниците.Някъде ми попадна статия, че рейтингът бил нисък. Да си враждуват там с тъпотиите:)
26
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вип Брадър е глупаво и вредно предаване. Най - жалки са продуцентите, водещите и коментаторите. Глупости на "п" - та степен.
25
4
 
41
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Не много отдавна, само преди 30-40 години, българското село беше гръбнакът на българщината! Днес, прозвището селянин, ***, *** и т.н. се лепят, като етикети за простотия, без дори да се дава сметка, какво означава всъщност човекът от село! Та, по онова време скромният селски произход говореше и за здрави корени, и ценности, които днес ги няма! Всичко изкорениха тия!
24
27
 
5
 
! Отговори
Хампарцумян преди 5 години
Едно интелигентно шоу !!! Респект !
23
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шит Брадър е отражение на медиите и това което те натрапват в България.На всички,от собственика,до последния му слугинаж.
22
1
 
38
 
! Отговори
Е. преди 5 години
Тази година Вип Брадър може да вземе първо място по тъпота. Дори се съмнявам, че някой го гледа.