Да укротиш неукротимия Джони Деп: Ванеса Паради

Грацилната французойка, която го издържа 14 години
25 ное 2018 18:50, Екип на Tialoto.bg
14
Да укротиш неукротимия Джони Деп: Ванеса Паради
Reuters

Грацилната французойка е спасението, изкуплението и смисълът в живота на един хулиган – Джони Деп. Присмехулникът на Холивуд едва ли си е представял как с грохот може да съсипе живота си, след като Никълъс Кейдж го запознава с агента си и само няколко месеца по-късно той е актьор, а години по-късно вече е натрупал 300 милиона долара. 

 
Трупа обаче и друго – депресия, алкохолни бутилки и толкова дрога, че е чудно, че все още е жив. Пропилява поне половината от състоянието си заради Амбър Хърд вече е и домашен насилник, няма сериозни ангажимети в киното, линее и оглупява. 
 
Няма да продължим драматичния разказ, само маркираме един пропилян живот на един мъж, който, когато е срещнал любовта на живота си, не е разбрал, че ако я загуби, ще се окаже на ръба на света. 
 
Ванеса е ангелът, който е държал 14 години нежно в ръцете си блудникът докато той е странствал в света на хаоса. Срещат се през 1998 г. в Париж, докато той снима „Деветата порта“ на режисьора Роман Полански. Славата вече ги е белязала. Ванеса е изпяла Joe le taxi, преживяла е връзката си с Лени Кравиц, а Деп е просто едно неприлично талантливо, но дръзко, пияно и дрогирано момче, което харесва жени като Кейт Мос, но и Уинона Райдър. Срещата им превръща и двамата в бохо-шик двойката на века. От хипарската им ексцентричност и любов се раждат страстта на медиите към тях и двете им деца – Лили Роуз и Джак. 
 
Семейство Деп е някак приказно и ефирно, сякаш няма зла сила, която да пробие щита им. Но през 2007 г., докато са в Лондон, дъщеря им се разболява толкова тежко, че едва не я губят. Хроникьорите твърдят, че в онези безсънни нощи около леглото на Лили Роуз, Джони и Ванеса, са изгубили поне частица от любовта си, дошли са страхът от загубата, безнадеждността. 
 
Още за Ванеса Паради четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Боко-шик двойкат на века? За кво стаа въпрос.. Вижте Актьорите се оказаха повечето с психиатрични проблеми, дълбоки психични травми и крайни темпераменти които не им е мястото да влияят на ежедневието или недай си боже да са идоли или за подражание както беше през 90-те, 80-те и т.н. Радвам се че тая ера свърши и ако си спомним, доста неща изглеждат шокиращо глупаво, сега като световно общество сме по-порастнали и вече не ги смятаме за 100% нормални хора.
11
1
 
4
 
! Отговори
човек преди 5 години
Боже,може ли да сте толкова примитивни бе ,,шведи"?От къде откраднахте тия компове и научаването ви да пишете само до толкова ли ви стигна?Да се научите да пишете може,ама мозък за повече не ви стига ,,бе бате".Само цапате майката земя !!!н
10
9
 
13
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
Тая много парди. Яде отбрани френски зеле, яйца, ряпа и боб. От сероводорода и на Джонито му е изсъхнало лицето. Не бива да се парди толкова много. Освен това тя нощно време го издебва да заспи взема му ченето и яде чесън с него за да не цапа своето.
9
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв е тоя вАмпир, бе бате?
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Джони какво не е ли търпял Ванеса Паради а.
7
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая на снимката ,вампирка ли е или талъсъмка?Уф ,уплаших се,няма да мога да спа!
6
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Joe le taxi...
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уеуееее, а като се сетя тая лелка как ме кефеше навремето....
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...Семейство Деп е някак приказно и ефирно, сякаш няма зла сила, която да пробие щита им....-----А беее,глупости на търкалета.Дрогиращия се алкохолик кой знае колко я е потупвал та да е с грацилни кости госпожата,па и огромни рога и сложи с Амбър Хърд за която даже се ожени,докато с Ванеса нямат брак.
3
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търпяла го е само заради парите. Единственото, което тя е направила е да изпее една песен през живота си. Иначе, Джонито сега ще прави всяка година поредната серия на Пиратите и ще дава почти всички спечелени пари на бившите си.
2
2
 
33
 
! Отговори
Лалала преди 5 години
Нищо не разбрах от тази статия.Някой се е чудил как да си загуби времето.Ч
1
3
 
31
 
! Отговори
:) преди 5 години
Укротила го е,ама друг път....