Кейт Мос: Не ставайте роб на красотата!

Супермоделът говори за кариерата и семейството
25 ное 2018 21:58, Криси Табачка
3
Кейт Мос: Не ставайте роб на красотата!
Harper`s Bazaar
Кейт Мос винаги е интересна, когато стане въпрос за модна индустрия. Истински феномен, тя бе сред водещите супермодели на 90-те години, никога не спря да работи, а днес задава критериите за приемствеността на новата вълна от модели, сред които е и дъщеря ѝ.
 
За кариерата, най-ценните съвети и най-приятните партньорства Кейт Мос разказва открито в интервю за Harper`s Bazaar.
 
Във фотосесията тя е облечена в изделия на модни къщи като Salvatore Ferragamo, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, а визиите са завършени с ювелирни изделия на Bulgari и Cartier.
 
В интервюто тя разказва за най-новото си предизвикателство като арт директор на Decorté – японски бюти бранд, известен със своите серуми като произведения на изкуството. Именно на този бранд тя е модел за последните три години.
 
„Обичам продуктите, наистина вярвам в тях, затова ми е лесно да говоря за тях. Преди ги носих за моите приятели при всяко пътуване до Япония, защото след първия път всички ме питаха: „Моля те, може ли още?“.
 
Относно иконичната красота на Кейт Мос, самата тя споделя опита си с фотографа Марио Тестино, който инспектирал лицето ѝ.
 
„Той държете очилата си на лицето ми като че са лупи и аз започвах да си въртя главата, за да не може да фокусира“. Фотографът оглеждал за каквото и да е несъвършенство. „За щастие имам добра глава на раменете си, но можете ли да си представите“, споделя Кейт Мос.
 
Самата Кейт Мос споделя, че най-добрият съвет е да не се приемаш много насериозно и да не ставаш роб на красотата.
 
„Не трябва да си роб на красотата. Не ме разбирайте погрешно, обичам козметични продукти повече от всеки, колкото повече остаряваш, толкова повече неща имаш да криеш, но не съм вманиачена. Дори когато излизам ми е трудно да си сложа изкуствени мигли или такива неща. Понякога Пат МакГрат ми казва: „Хайде, скъпа, нека сложим мигли“, но никога не бих си сложила сама.", разказва супермоделът.

Всички кадри от фотосесията можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
3
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Само кой не беше я минал_ таз? Ааа Жоро Евнуха_