Сеир по български: Мъжемелачката Златка и Благой. О, Джизъс!

Колкото и да бягат от тях, BIg Brother им лепна етикетите
25 ное 2018 20:15, Александър Попов
44
Сеир по български: Мъжемелачката Златка и Благой. О, Джизъс!
Нова тв

Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев са определяни като новата светска двойка, шуми се колко се обичат. Носителката на титлата Мис Плеймейт от далечната 2008 година видимо иска да изчисти името си, защото в средите на шоубизнеса тя е известна като "мъжемелачка". Сред гаджетата й досега се открояват ММА бойци, сенчести бизнесмени, риалити герои. Сега е ред на Благо.  

Прави впечатление, че Златка все повече е представяна като дизайнерка, бизнесдама, а самата тя иска да изглежда като човек, който държи на думата си и е безкомпромисна за личния си живот. Тук трябва да избухнем в аплодисменти и стигаме до едно голямо "НО"...
 
Когато искаш да направиш обратен завой и да бъдеш възприеман по различен начин в обществото, което е много трудна задача, не влизаш в Big Brother. Това е шоу, което захранва банковите сметки на така наречените ни звезди, но в същото време лепва и етикети.
 
В тази клопка попаднаха Златка и Благой. Зрителите гледат двама души, които демонстрират странни взаимоотношения, понякога доста инфантилни, болезнена ревност. Създават впечатлението, че не могат да вземат самостоятелни решения, което стана повод и голяма част от феновете на предаването да засипят с нелицеприятни епитети Джизъса. 
 
На влизане в къщата в Нови хан футболистът заяви, че не го интересува общественото мнение. Златка също му приглася в тази насока. Но всъщност от това участие стана ясно, че те са хора, които плащат именно данък "обществено мнение". И напук на демонстрирания непукизъм, изпадат в амок, когато някой каже нещо за тях.
 
Досега Благо беше известен като неустоим за жените плейбой, но ще излезе от къщата като "чехльо".
 
И Златка няма как да претърпи ренесанс в шоусредите, защото участието й в Big Brother провокира изваждането на много истории и връзки, които няма да й помогнат за новия имидж. Завъртяха се дори видеа от нейното участие в риалити шоуто "Островът на изкушението", което се излъчи преди 10 години. Позабравени, а голяма част от аудиторията дори не ги бе гледала. А там Златка е в светлина, която иска да остави на заден план.
 
Дано поне хонорарът от Big Brother си е заслужавал.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
8
 
! Отговори
,.,.,, преди 5 години
Палячовци.......всички в ШИТ БРАДЪР.Ослужващ персонал на Бардак"нова"тв.
27
0
 
12
 
! Отговори
абе.... преди 5 години
....всички пропаднали за светски двойки ли ги титуловаме ?30418
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не "мъжемелачка", а "паткотрошачка".
25
1
 
17
 
! Отговори
65 преди 5 години
Много се изложи тая Златка,като каза ,че не помникой е Боби.А може и да е права-как да помни всички-та те са поне 100бройки.Но Боби колко спокойно я поздрави,не ще да са се разделили с лоши чувства
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто т.нар. Джизъс свърши парите изкарани от футбола за ядене, пиене и леки жени, да не говорим , че нацвъка и 3 джизъсчета , за които трябва да плаща издръжка..Така че това му е начина да изкара някой лев, да продължи да го раздава плейбой за още малко. Този не го виждам след 5-6 години дали ще има пари и за 1 хляб като я кара така
23
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23 Благо от футболната си кариера има доста пари ,а в момента е с бизнес в Русия,доколкото знам и в България!А ,Златка бизнесът й е ,да лови такива шматки като Благой!
22
0
 
49
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Абе какво е виновна Златка с голямата п...тка. От Пазарджик момичето видяло повече хора на едно място в София и станала светска дама демек обща. Толкоз ги е чупила че ръгбиста даже не го помни.
21
3
 
12
 
! Отговори
babata преди 5 години
Продавам магнетофон Хитачи =5 лв
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае ли какво работят тия двамата?
19
2
 
38
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
Народе,май откачихме тотално.Какви Златки,какъв футболист Благой,какви светски двойки.Това ли ни е проблема,кой с коя се ***,коя на кой прави това онова.Е,явно нямаме никакви проблеми.Задоволени,хапваме си пържолките,пийваме си винце и си гледаме раьни ***.Ха, да сме живи и здрави.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 4 Къде си надничал ,та знаеш какво е д-то на магарица ?Или си падаш по магарета ?
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Кой е тоя Валери Божинов на когото сме завиждали??? Нещо не се сещам за такъв? В някое "риалити" ли е участвал? ***!
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ъ?
15
2
 
14
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Как да се разбира - новата светска двойка ?
14
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само два въпроса:1.Каква звезда е Златка, с какво е известна освен това че е спала с една дузина мъже2.Какъв футболист е Благой Георгиев, с какво в известен освен това, че има няколко жени и няколко деца от тях?
13
2
 
50
 
! Отговори
Стийв преди 5 години
Наистина ли има хора които гледат тази боза още....
12
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Портфейломелачка...
11
3
 
83
 
! Отговори
Само преди 5 години
Отпадъци гледат и участват в това пропаднало риалити.Благо ще си остане мнооого стар ерген като онзи Христо стоте манекенки, каквото боднал това ще му остане. "Злати" и нея я очаква същата съдба, каквото закачила това ще бъде. Двамата никога няма да останат двойка. Деградацията на Българите е много голяма, Vip, Big, brother, шоуто на слави, пайнер мюзик, допринесоха много за това. Аз все си мисля че ще се оправим, и тези гелосани, силиконови, татуирани и измислени хора ще ги забравим.
10
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някаква високооборотна решила да си променя имиджа на нискооборотна?И как ще стане това? То не може 10 години да те минава всеки, който има по-дебела пачка за прахосване, пък после да се правим, че нищо не е станало...
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
секс, дрога и чалга рулс!