Дидо от D2 отново ще се бори за оцеляване във "Фермата"

Двама мъже и две жени ще се борят за... 100 000 лева
30 ное 2018 10:00, Александър Попов
11
Дидо от D2 отново ще се бори за оцеляване във "Фермата"
Симеон и Дидо ще излязат в дуела на арената. Снимка: Фермата

Остават малко повече от две седмици до финала на четвъртия сезон на "Фермата", а претендентите за голямата награда ще намалеят с още един този уикенд. За своето място в шоуто отново ще се бори вокалистът на група D2 - Дидо, като срещу него ще застане емигрантът във Франция – Симеон.

Симеон е фермерът с четири участия и победи в дуели в този сезон, а за Дидо това ще е втора битка на арената.

Въпреки че той успя да елиминира интелектуалеца Александър Масларов, музикантът загуби четири поред битки за имунитет, заради което е смятан за един от по-слабо подготвените играчи.

Като втори избран дуелист Дидо ще има предимството да подреди битките в своя полза.

Водещите Иван и Андрей официално съобщиха, че финалисти в риалитито ще бъдат четирима души – двама мъже и две жени. Първата двойка мъж и жена ще бъде определена чрез гласуване от напусналите вече фермери, а другите двама ще заслужат местата си на финала чрез победа в дуели в последната седмица.

Сред останалите в стопанството десетима фермери вече се оформят фаворити за големия финал. Една от тях е 25-годишната учителка от Пазарджик - Александра, която тази седмица събра най-голяма подкрепа, както от участниците, така и от специалните гости от миналия сезон на шоуто -  волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев. Тяхната мисия в стопанството бе да наградят най-достойния фермер с  амулет за имунитет от един елиминационен дуел. Единодушното им решение бе да дадат амулета на Александра, което й дава сериозно предимство пред останалите участници в седмиците преди големия финал.

След като вече три месеца участниците във "Фермата" преживяват основно с базови храни, тази седмица трима от тях получиха възможността да се насладят на невероятни кулинарни шедьоври. Лесовъдката Милена, филоложката Александра и помакът Нури опитаха четиристепенно меню, дело на Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев – участници от последния сезон на Мasterchef. Фермерите се насладиха на храна, достойна за 5-звезден ресторант, след като отборът им стана победител в тазседмичния исторически куиз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
онзи преди 5 години
Д2 - Д4
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При дуелите водещите манипулират хронометъра.Ясно като бял ден.Да измислят друго отчитане което да тече по време на дуелите и да бъде виждано от зрителя до края на всеки дуел,а не както сега Иван или Андрей да натискат бутончето избирателно както в случая с Роман и Цветан и предпочитания от тях да печели.Също така игрите да не се избират от екипа а да се теглят от участниците като при томбола.Снимачния екип да дават по равно всички участници а не да се акцентира само на любимците на процукцията.
8
6
 
8
 
! Отговори
... преди 5 години
Бре добре, че не го гледам това! Явно е като всички останали "риалитита"! Но като чета тука коментарите то се оказа, че е същото като всички останали "риалитита"! Зрелище за народа!
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Амулет даден по шуробаджанашки.Дидо не ми е любимец,но само той,Симеон,Росица и Нури заслужават да са на финал,защото работят много и се държат нормално като хора.Отпаднаха по -достойни като Александър,Лили и Калоян а останаха Милена ,Роман,Ваня,Георги,Христина и Александра-сметкаджии, задкулисни, лукави,самовлюбени нагаждачи.Защото игрите се избират тенденциозно от продуцентите винаги в полза на техен любимец.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тримата джуджаци Андрешко,Иванушка и Ники Николов толерират простафелковците в предаването Роман и Христина-вулгарни и словестно агресивни.Толерират известните като Ваня Стамболова(приятелка на недоразумението Христина) която може да е шампионка но като човек е злобна,завистлива,и си въобразява че е влезнала във фермата да и се връчи някаква награда като спортист-лежи на стари лаври.Разочарование и от тримата влезли фермери отпредишния сезон.Владо Николов-разочарование,Яни негов слугинаж.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хитрите пазарджишки госпожички Гошка и Сашка връткат манипулации ,връткат очета и гъзета ,уж приятели с всички , ама срещу Дидо,Роси и Нури нямат никакъв шанс на финала и гледат да ги изгонят !
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше Д2 преди Дидо ....
3
1
 
7
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
D2 Хахахахахаххахаха
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във фермата ще правят ли ТКЗС?
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалга ще имали?