Трениращи, учещи... в борба за титлата "Мистър Пловдив"

Утре през деня започват със силови тренировки
30 ное 2018 10:23, Екип на Dnes.bg
10

Погледите на голяма част от представителите на шоубизнеса са вперени в конкурса "Мистър Пловдив".

Водещият на събитието моделът Катрин Вачева гостува в "България сутрин", за да даде подробности от "кухнята" на конкурса.

"Много мъже се явиха, жури избра 11 от най-добрите. Най-малкият участник е 17-годишен, а най-големият е на 30. Всички са учещи, атрактивни и в никакъв случай не са за подценяване. Това са момчета, които тренират и поддържат себе си, търсят поле за изява. Това е много добра възможност да бъдат забелязани и да се развият в своето поприще", сподели Катрин Вачева.

И добави, че много от момчетата имат таланти и в специален кръг от конкурса всеки един от тях ще впечатли жури и публика с индивидуален номер.

"Имаме и тъмнокож участник - бразилец. Много интересно говори български, много е атрактивен", отбеляза Катрин Вачева пред Bulgaria ON AIR.

"За мен българският мъж е един от най-хубавите в света. Българинът си е мъжкар и стои добре на сцена", подчерта тя.

Утре през деня момчетата започват със силови тренировки и репетиции, а през вечерта по думите на Вачева на конкурса ще се изсипе "звезден прах" от публични личности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Любопитно ми е - защо уж умни мъже ще се появят на подобен конкурс, хайде жени разбирам( комплекс коя е по - хубава ), но мъже??За какво ну е на нормален мъж да си докаже, че е най - хубав. Може би за същото- за да си покачи цената. Няма лошо - вероятно и клиенти има ( и от двата пока). Успех на участниците.
7
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 5 години
АХАХАХАХААХ доживях. Пълен смях, поне им напишете имената на всичките смешници та да ги знаем.
6
0
 
1
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Е, да бяхте публикували снимка на момчетата, да им се порадваме.
5
0
 
5
 
! Отговори
:)))) преди 5 години
Няма нормален образован мъж който държи на себе си и се самоуважава да ходи по подобни кункурсчетА, да го оценява журЕ (както казва водещото конкурса недоразумение) от безполезници и да мечтае на се снима в чалгарски клипове и да участва в безсмислени режисирани "риалита".КонкурсчетА за комплексари като Мистър "София" а всъщност от Мадан.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Женчовци!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще я видим ли анаболната миска в следващото издание на Брадъра?Щото видяхме веднъж една Ричардка-помакиня от село Марица, много й беше космясал мозъкът, ха дано този път случим на по-метро сексуална анаболка!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом тази ще е жури на конкурса...представям си каква чалга ще е...а, кандидатите...какви мъжки кифли ще са.
1
2
 
6
 
! Отговори
Селтак от Банкя преди 5 години
Некои момчета са предозирали анаболите!