Дъщерята на Мел Би – откровено за насилието над майка й

19-годишната Финикс свидетел на тормоза на втория й баща
Обновена: 5 дек 2018 06:31 | 4 дек 2018 19:14, Екип на Tialoto.bg
14
Дъщерята на Мел Би – откровено за насилието над майка й
Сп. You

Най-голямата дъщеря на Мел Би – Финикс Гълзар-Браун (19) застана за пръв път пред медиите и сподели тежките спомени за брака на майка ѝ със Стивън Белафонте, който бе финализиран окончателно едва миналата година.

В ексклузивно интервю пред сп. You тийнейджърката разказа: "Има неща, които никога няма да забравя. Бях на 14 или 15 и си седях в спалнята, когато ги чух да се карат. Мама дойде в кухнята, а Стивън я следваше. Аз погледнах скрита през една цепнатина към кухнята дали всичко е наред и се прибрах в стаята си. Чух още викове и писъци, тя крещеше "Престани, махни се от мен" и след това чух шум от удари. Слязох отново по стълбите и видях как Стивън стои със свалени панталони пред нея, а тя се е свила на кълбо на дивана. Замръзнах, но се прибрах в стаята си. Това беше животът ми", разказа Финикс.

Вижте още какво каза Финикс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еее слаба драма.Стивън биел майка и ама тя го обичала.След още 10 години ще се сети че след като Стивън пребил майка и в кухнята се качил в нейната детска стая и я опънал брутално в креватчето и.А тя била само на 16 беърли лигал.
6
0
 
8
 
! Отговори
Може ли да попитам, преди 5 години
тия пък кои са? За първи път чета за тях. Айде у лево.
5
6
 
9
 
! Отговори
Иван9111 преди 5 години
Да ве, добре бе Ашанти, а жените щото не са емоционални терористи от които цял живот душевните рани не зарастват. Пълно издивяване ако не ги укротиш. После трябва да го раздавате модерна двойка където всички са равнопоставени. Иначе тя се сърди и цупи. Двойни тройни петорни игрички. Цената се вдига, качеството намалява. Който иска да се размножава.
4
2
 
6
 
! Отговори
Иван911 преди 5 години
О не, не си го е избирала сама "той й се е случил" тя е била безгласна жертва от началото до края, без избор, без глас, без крака, без ръце, без уста, без мозък, просто една жена оставена без избор пред желанията на един мъж да бъде с нея, айде сега видя ли жесток свят дето така си устроен, защо си така устроен че тази жена плаче, защо света е такъв патриархален женомразки ад, наистина сме в измерението на Сатаната, и тези сълзи и тази статия го доказват го доказват
3
10
 
4
 
! Отговори
Иван911 преди 5 години
Да ползваш дъщеря си като топ за отмъщение срещу бившия като му сринеш репутацията пред целия свят, не че е нужно, ами просто защото може? Защо не, дявола откъм жените избива първо, ако не се държат изскъсо, както всички наблюдаваме последните години..
2
5
 
14
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Този така наречен мъж си го е избирала сама.
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не случайно мамуните трябва да стоят в зоопарковете, а на свобода само в Африка. Поредицата мамуна бие мамуна ни е втръснала. Не случайно естествения цвят на клeфyka е кафяв. Айде нема нужда от кафеви "звезди".