Нина Добрев помага на децата в Кения

Актрисата щастлива, че участва в социална програма
4 дек 2018 16:37, Иванка Гъркова
24
Нина Добрев помага на децата в Кения
Instagram

"Да бъдеш сандвич за жирафите.." Това написа Нина Добрев в Instagram и публикува снимка, на която храни два жирафа. Звездата е в Кения от няколко дни, но не за почивка, а по повод благотворителна инициатива.  

Като член на организацията "Освободете децата", актрисата с български корени е за пореден път в източноафриканската държава, за да помага на хората в нужда. Този път тя е участвала в изграждането на училище. 
 
В градежа са участвали доброволци от различни страни. Сградата вече е готова и Нина може да продължи с ангажиментите си в киното.  
 
„Организацията има програма, чрез която директно мога да отида в страната, на която дарявам и да им помогна, да видя процеса на развитие”, споделя Добрев в социалната мрежа. 
 
Актрисата споделя, че доброволчеството я направило друг човек. „Срещнах прекрасни деца, които ме научиха на ценни уроци ... Радвам се, че успях да помогна в изграждането на училище”, коментира още тя. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Toto преди 5 години
Голяма злоба ей,Като не ви харесва Нина Добрев, кланяйте се на Николета лозанова тогава.
13
2
 
1
 
! Отговори
Спомени преди 5 години
Бре, това бездарие, за едните пари и под слона ще легне. Гледах я два пъти в две различни лайв-шоу, при различни водещи. Горката е много зле, игра и някаква игра, но и там се изложи, публиката се спука от смях с нейната некадърност, чак на водещият му стана неудобно. Нямам си и на представа, в какви филми участва с тази своя небрежност и некадърност, но явно за малко пари всеки би я наел.
12
1
 
1
 
! Отговори
как да дойде в преди 5 години
България като липсва духовна свързаност, американската система ги прави мозъчни кастрати, същества робуващи само на едно на бога на Мамона - т.е на парите, никакъв духовен живот, само постановки за пред камерите и пред медиите
11
2
 
2
 
! Отговори
такива са те преди 5 години
емигрантите, като лицето "Добрев" - не знаеш мъж ли е или жена, същества с промити мозъци, безродна биомаса за интегриране в измисленото американско общество, американски субпродукт, ГМО-***
10
1
 
5
 
! Отговори
читател преди 5 години
По-добре да помага на майките им, да спрат да произвеждат чавета.Ползата ще е многократно по-голяма.
9
1
 
9
 
! Отговори
мак преди 5 години
Говори клишета, но все пак е хубаво, че прави нещо полезно. Само че и много от българските деца имат нужда от помощ.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не и на децата в България?
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожо Гъркова....Добре-правите,...Исляма, е, във-миналото....Както-и, Рейгън....Който, нищо-не-каза,...Но, това-е, мой-коментар....
6
1
 
15
 
! Отговори
Иван преди 5 години
А на нас БЪЛГАРИТЕ не идва да помага, ясна работата.
5
4
 
24
 
! Отговори
Кога най-после преди 5 години
ще прочетем, че кенийците, занзибарците или сомалийците са се загрижили за децата на бялата раса?Например, като започнат да раждат по-малко и да работят повече, та да не се занимаваме постоянно с проблемите, които те създават и да обърнем внимание на нашите!
4
1
 
23
 
! Отговори
от кметството преди 5 години
Нина Добрефф била от няколко дни в Кения, помагала на строеж на училище, училището било вече готово.Ми тая Добрефф си сбъркала професията бе, не може ли да дойде да помогне за паветата на "Графа", там ги слагат - махат вече има-няма година, още не му се вижда края.Ако трябва ще се омажем с вакса
3
5
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Звездата!???Божкееее, отърви ни от тези празни, бездарни твари!!!
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е смешно когато западняците се снимат с африканче, изглежда всякаш е нвкакво талисманче, или нещо като играчка
1
5
 
27
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
И тази се чуди какво да прави.