Гришо: Разочарован съм от тази година

Променил съм се и като човек, каза хасковлията
Обновена: 6 дек 2018 06:29 | 5 дек 2018 12:23, Иванка Гъркова
22
Гришо: Разочарован съм от тази година
Facebook

"Приел съм тениса като начин на живот. Това е страст. На мен ми доставя удоволствие да малтретирам тялото си цял живот. Аз не го приемам като работа, а като част от себе си". Това заяви Григор Димитров пред bTV и направи своята равносметката за отиващата си 2018 година.  

Българинът уточни, че е имал многомоментк, в които му се е искал да "избяга" и се занимава с нещо друго, но с времето е разбрал, че онова, което прави най-добре е именно да играе тенис. 
 
"В тениса материалните неща са нещо лесно, но за мен това е второстепенно. Колко са важни за мен парите? Виждал съм и двете страни на монетата, това е нещо, с което може и без което може. Парите са следствие от работата ми", коментира хасковлията. 
 
"Усещам нещата, които съм подобрил в себе си. Променил съм се и като човек, не само на корта, но и извън него. Мисля, че станах и по-добър човек", каза още той. 
 
"Миналата година спокойно отпразнувах факта, че спечелих Финалния Мастърс. Аз цял живот работя за това, удоволствието беше огромно. Идваше ми да крещя, но с възрастта сякаш усещам по различен начин нещата. Майка ми, баща ми, близките ми, треньорът ми бяха на този финал и осъзнах, че и за тях това значи много. Това беше моят подарък за тях. Доволен съм, че успях да направя това, за което съм мечтал, стигнах до там, до където исках", продължи тенисистът. 
 
На въпрос има ли нещо, за което съжалява Гришо отговори, че е разочарован от представянето си на корта през тази година: "Не мога да го крия, но в същото време трябваше да погледна от другата страна на нещата - не лъжеш себе си, това са нещата от живота. Няма как в противен случай да събереш сили и да направиш следващата крачка". 
 
Димитров поясни, че не е давал разрешението си за издаване на книга за живота му. Той обясни, че все пак би желал да напише своя и да я промотира. 
 
Наскоро половинката на Никол Шерцингер зарадва феновете си като качи снимка в Instagram, на която украсява елхата си. По предстоящите празници, той коментира, че на Нова година ще си легне в 22:30, но не уточни дали ще празнува с приятелката си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
шепот преди 5 години
Защо не започнеш други неща.Да се бориш за насъщния с 420лв- чисти.Да ходиш в студа, да стачкуваш и даплащаш за бракмата 1200лв прищевки.Лесно е да се подиграваш,но да знаеш,че това се връща доста лавинообразно.Само да те светна от опит,инак некате води полуголата към светли бъднини.
15
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 5 години
И ние сме разочаровани от теб ,ама какво от това
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.....Разочарован съм от тази година.....Променил се бил, ами намали бабите и увеличи тренировките.
13
2
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Той некаа си легне в 22.30, Никол едва ли :D
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лигльо и половина
11
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От коя не си? Ти може и да обичаш тениса,но той не те обича..На него му трябват силни хора,а ти си един...обичаш партита,момчеца,сили за всичко не стигат..
10
5
 
8
 
! Отговори
Циник до 9 преди 5 години
Ще ми се да чета повече коментари като твоя колега!Духовит и приятен.Желая приятен ден!
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Гришо: Разочарован съм от тази година"Юбре... виде ли свет тая година? Виде. А аз отпуска не видех. Мандръсъ ли таз година силиконки? Мъндръсъ. А на мен от бачкане време не ми остана. Набъбнаха ли ти банковите сметки? Набъбнаха. А моите си седят на нула.Начи, Грише, ако ти си разочарован, аз трябва да обявя племенен сепаратизъм и да обявя война на околията, да хващам гората и да ставам партизан. Аре стегни се!
8
8
 
15
 
! Отговори
777999 преди 5 години
Маниер и мъжко поведение - 0. Неприятно впечатление прави българо-английския акцент ,който си придава. Много жалко наистина...на мен ми изглежда като непоорастнало мрънкливо дете ,което не знае какво иска. Работил е на корта ,но не е работил за личностното си изграждане...на тази възраст вече е изгубена битка.А защо го свързвате с България? На него това му е един от големите комплекси?
7
2
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
...турнира в България... е ЧАСТЕН и безсмислен.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гъркова какво е ...многомоментк...
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пази боже...хаскюйлийче да прогледне!И веднаа почва съ излага!
4
7
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Глупашки излияния. Освен присмех, с тези брътвежи тъпият Григор предизвиква ли нещо друго ?
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А!Ей го и Гдришо ве!
2
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пак е номер едно от България
1
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешко каза, че и тази година няма да играе на турнира в България, щото му е под достойнството!?Аре догодина в топ 100+