Приянка Чопра с лукс подарък от свекърва си

Денис Джонас се е охарчила със $79 500 за бижута
5 дек 2018 20:20, Иванка Гъркова
9
Приянка Чопра с лукс подарък от свекърва си
Instagram

Луксозни обеци, дело на френската бижутерийна компания Van Cleef & Arpels, носи Приянка Чопра по време на част от тържествата след сватбата ѝ с Ник Джонас в Индия. По информация на Bombay Times, те са подарък от майката на певеца. 

Денис Джонас се е охарчила със 79 500 долара, за да купи украшенията за уши, които са от жълто злато. Освен тях, свекървата на Приянка е купила куп други накити, с които да я зарадва за сватбата.
 
Обеците, които са покрити със 170 камъка, са изработени от 6,7-каратово злато. Стилната изработка се доближава доста до стила на индийските бижутери.
 
Според индийските традиции, семейството на мъжа обсипва бъдещата снаха с бижута в знак на уважение. По-голямото количество накити на жената „говорят“ и за нейното потекло.
 
По време на тридневните сватбени ритуали, Приянка смени няколко различни бижута.
 
„Едно от най-специалните неща в отношенията ни е връзката между семействата ни, които уважават чуждата вяра и култура. Затова планирането на сватбата като обединяване беше изумително“, сподели актрисата.
 
Както вече писахме, Приянка Чопра и Ник Джонас се венчаха на 1 декември. Двамата събраха близки и приятели в двореца „Умаид Бхаван“ в Джодпур. Те имаха две церемонии – индуистка и християнска, като смениха няколко сватбени одежди. Тържествата по случай тяхното бракосъчетание, които започнаха още след Деня на благодарността, бяха истинска наслада за окото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Град Джайпур Велико творение на индийските майстори.Такива градове има само в приказките на другите народи.
5
1
 
2
 
! Отговори
Припрянка джофра преди 5 години
Тази ме имитира!
4
3
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Когато имаш предвид под вода загрята фурна за вграждане с водна риза е като метафора на американска земя на космическия разум и вътрешни убеждения на американски футбол вече не е ходил войник в България....
3
2
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Не се майтапя! Тази каква е!?? От къде изскочи!??
2
5
 
8
 
! Отговори
Ачо преди 5 години
В маалата колко Приянки имаме, ехе! Вървят по 2 лева парчето.
1
4
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Поздрави от Пиянка Насофра