Според зодията: Какви са братята и сестрите ви?

Телците са големи материалисти, а Раците – грижовни
6
Според зодията: Какви са братята и сестрите ви?
Снимка: Pixabay
Всеки от нас има различни отношения със своите брат и/или сестра. Ако по принцип се разбирате с вашите, това означава, че семейните ви сбирки около Коледа и Нова година вероятно ще минат леко и без драми. Ако обаче между вас има напрежение в живота, възможно е то да ескалира точно в празничния сезон. Добре е да го имате предвид, за да го предотвратите.
 
Ето и какво трябва да знаете за вашите братя и сестри въз основа на техния зодиакален знак:
 
Овен
 
Ако имате брат или сестра Овен, значи си имате шеф в семейството, с когото обаче можете да си сътрудничите отлично. Хората от тази зодия са или най-важните фигури във фамилията около които се върти всичко, или приемат ролята на черната овца. Те са независими и горди, и ако не се чувстват добре дошли на семейната сбирка, няма и да я уважат.
 
Телец
 
Вашият брат/сестра Телец може да бъде голям материалист, но както цени вещите си, така цени много и отношенията си със своите най-близки хора. Можете да разчитате на Телеца, че ще ви подготви наистина хубав подарък за празниците, но ще очаква същото и от вас. Телците обичат хубавата храна и сигурно ще участват активно в приготвянето на празничното меню.
 
Близнаци
 
Ако имате брат или сестра от този знак, сигурно сте усетили, че той/тя се движи между светлината и тъмнината. Силните и слабите моменти в живота му ще се редуват и вие ще трябва да свикнете с този факт. Ако сестра ви/брат ви е зодия Близнаци, за него/нея е нещо нормално да се откаже в последната минута от семейната сбирка – не го приемайте лично.
 
Рак
 
Раците са известни с това, че са много грижовни и семейно ориентирани. Ако имате брат или сестра от този знак, сигурно той/тя ви е като трети родител (дори да не е по-голям от вас). 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
6
 
! Отговори
АТАНАС преди 5 години
ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯ СА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ЗОДИИ....ТЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ,ВОГЛАВЕ СЪС СКОРПИОНА....ОТМЪСТИТЕЛНИ,МАНИПУЛАТОРИ,ПОСТОЯННО ТИ ВМЕНЯВАТ ВИНА ЗА ДА ВЛАСТВАТ НАД ТЕБ......КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гоше, тези вярно че грабват, но са на не повече от 12/13 г. Но с грим и прическа водят към мисли за грях.
1
2
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Абе статията не ми направи особено впечатление, но пък двете джинджърки на снимката, особено лявата ме грабнаха много