За Коледа: Хари и Уилям празнуват заедно

Принцовете са скарани. Дали ще заровят томахавките?
Обновена: 6 дек 2018 19:20 | 6 дек 2018 18:24, Петя Славова
5
За Коледа: Хари и Уилям празнуват заедно
Reuters

Какво се случва в кралското семейство е още трудно да се разбере, но факт е, че все повече растат слуховете, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън имат сложни отношения помежду си. Двете кралски дами не спират да бъдат сравнявани – от стила им на обличане, до сватбите им. 

Подобни емоции явно са се прехвърлили и върху техните съпрузи – принцовете Уилям и Хари. Според една от информациите, именно кавга между двамата е станала причина херцозите на Съсекс да напуснат дома си в Кенсингтън и да заживеят в къща в Уиндзор.
 
С тях там ще бъде и майката на Меган, а според още една новина, някогашната актриса е решила да не ражда в болницата, в която Кейт е родила трите си деца и търси алтернатива като дори не изключва и домашно раждане.
 
Дали страстите ще се успокоят, ще стане ясно скоро. Това, което официално публикуваха от двореца Кенсингтън е, че четиримата все пак ще са заедно на Коледа в Сандрингам при кралица Елизабет II. На нея все пак, едва ли някой може да откаже покана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшна новина! Ще пия една топла вода!
4
2
 
6
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
А така, и ние сме тъй, ама с бажанака, щото наште жени са ни балдъзи а пък и са близначки на всичко отгоре...а бе не баш на всичко ама тъй си е думата бе.То пък и комшии сме, та всеки ден те у нас-ний у тях и уж все сме на гости, пък все едни и същи жени около нас гледаме.Кога бехме още млади, приятелите на задяваха и викаха-Глейте да ги не объркате, ей... пък аз им отговарях-Не може да ги бъркаме, че бажанака не дава, пък те двете са хилят и побутват, та...кой знай, може пък те да са на бъркали
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Новината изглежда много важна, затова смятам да я пропусна."---А-а, не бива така! Ще си преместиш! Задължително! :)
2
1
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Е тая мauмyнка ми беше ясна от самото начало че нищо повече от качествена квалитетна cвupka не може да направи. Къде се натресе Харито ще си скубе скоро рижавата коса от яд.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новината изглежда много важна, затова смятам да я пропусна.