Майли Сайръс: Майка ми ме върна към тревата!

Певицата отново пушела – семейна ценност
11 дек 2018 21:05, Теодора Драгоева
17
Майли Сайръс: Майка ми ме върна към тревата!
Reuters

Майли Сайръс призна, че майка ѝ Тиш е отговорна за това, че отново е пропушила трева. Певицата беше прекратила вредния си навик преди година, за да запази "главата си чиста", но явно пушенето на марихуана е част от ценностната система на семейството ѝ. 

26-годишната дъщеря на кънтри певеца Били Рей Сайръс неведнъж е споделяла, че употребява леки наркотици. Сега тя разкри, че майка ѝ е причината отново да започне да пуши, но го правела, само когато няма работни ангажименти. 

Попзвездата, която стана известна с участието си в сериала на Дисни "Хана Монтана", казва пред вестник The Sun: "От време на време пуша. Майка ми ме върна към тревата. Но когато работя не употребявам марихуана, защото искам да съм възможно най-интелигентна и способна".
 
Миналата година, през септември, изпълнителката на хита "Wrecking Ball" беше казала, че е спряла тревата, за да проясни мисълта си, защото е забелязала, че леките наркотици влияят зле на енергийните ѝ нива и възпрепятстват способността ѝ да работи на максимум.
 
Тогава годеницата на актьора Лиъм Хемсуърт каза: "Тревата ме лишава от енергия, а аз наистина искам да бъда максимално чиста, когато работя".
 
През май 2017-а пък блондинката призна в шоуто на Джими Фалон, че "никой никога не е пушил толкова много трева като мен".
 
Откровението на Майли, че майка ѝ я тласка към наркотиците идва след като наскоро тя сподели, че се опитва да остане позитивна, въпреки опустошителната загуба на дома си в пожара в Малибу миналия месец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаех си знаех си че майка и е пушила трева вместо нея и после е направила конспирация и и е пъхнала цигарата в устата че да я натопи пред медиите.Утре ако се нас.ере да знаете майка и и е ***.а в гащите.Пък ако се напие да знаете майка и е пила но после в нейната трахея се е телепортирал алкохола и тя нищо не е виновна.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе фани едната, ........ другата.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на моя *** аз съм му виновен за всичко...
5
2
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Демократични общества ,демократични семейства с демократични ценности ,какво очаквате ;) !!!
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМи нали не е проблем, какви ги говориш?
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все тая, дали някой пуши трева или не - не е чак такъв проблем, какъвто се опитват да го изкарат. Проблемът е, че тая горката ще си убие и малкото мозъчни клетки, с които разполага
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малка oрoспийкa
1
1
 
12
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Дръжте ни в течение :)