Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки

На 16 декември ще стане ясен победителят в шоуто
11 дек 2018 15:45, Александър Попов
117
Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки
Снимка: Фермата

Младият ИТ специалист Георги Янков не успя да сбъдне мечтата си да спечели "Фермата" и отпадна на косъм от финалните битки в шоуто.

Той бе елиминиран в битка от Стефан Семерджиев - Нури, след като двамата бяха номинирани служебно на двубоя. Досега те двамата нито един път не бяха излизали на арената през изминалите три месеца.

Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала.

На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин.

"Трудно е да губиш нещо толкова голямо. "Фермата" ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб", коментира през сълзи Георги.

Георги си изгради образ на патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството.

След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
33
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Гешчето е въздух под налягане при всеки по-сериозен разговор или избор на дуелист гледаше в земята,не може да се биеш в гърдите,че си фаворит за първото място,а в същото време да се надяваш да не си на дуел или да хейтваш друг,че печели всички битки за имунитет.. :)
60
0
 
12
 
! Отговори
Готино преди 5 години
До Героя в сянка....Защото го подцениха заради годините му..
59
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Найпосле "византиеца "си намери майстора.Гръмките фрази за големия патриотизъм се сгромолясаха.Упрекваше "чужденците "че са напуснали Родината си и т.н.и не желаят да се завърнат.Абе ако си толко голям патриот върни майка си и баща си за да имат децата ти баба и дядо а не да поставяш условия че за да ги върнеш трябва да спечелиш 100те хилядярки..Ега ти фалшивия патриот.И много се радвам че беше отстранен и то именно от Нури против когото постоянно говореше и подкладваше всички разправии.
58
5
 
17
 
! Отговори
Толерантен опосум преди 5 години
Не стана ясно защо имаше само 3 битки, без Алманах....иначе Нури е велик, той е Неговата "ръка", а може би Дистанционно !? Ще видим дали наистина има Справедливост накрая...Веднъж вече беше естествено въздадена...
57
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива като Георги са били участниците в четите - млади и неопитни, но с кауза..Ами не, не са били такива участниците в четите. Повечето са били престъпници и хайдуци прегърнали идеята и каузата отпосле. Има достатъчно изследвания по въпроса...
56
2
 
1
 
! Отговори
Това е то преди 5 години
Тениски се свалят само във ФК Левски...затова там резултатите са налице....Как все трябва сами да се плюеме и натискаме надолу...
55
6
 
8
 
! Отговори
Дали.. преди 5 години
Левски щеше да го потупа бащински по рамото и да му каже, момче, имаш още хляб да изядеш...едва ли щеше да му сваля тениската. Такива като Георги са били участниците в четите - млади и неопитни, но с кауза. Както е казал Ботев: Сърце младо юнашко не трай турчин да бесней край бащино огнище....А плюнки винаги е имало и ще си има...
54
4
 
7
 
! Отговори
Героя в сянка.... преди 5 години
Вчера се замислих, защо Нури, големия победител, не излезе срещу Георги още в първия двубой за пръв Фермер, а излезе Симо ?!
53
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Левски би свалил и тениската и главата на Гошето национала !Ако това е българина е голям срам !
52
13
 
13
 
! Отговори
ККК преди 5 години
Трагичното при помаците е, че те асоциират религията с държавата. След като изповядват ислям - значи са турци. Това е тяхната логика, въпреки че не знаят нито дума турски, защото са потурчени българи. Би било много интересно да вкарат етнически турчин и *** в един сезон...Доколкото си спомням имаше един етнически турчин в Сезон 1, който не парадираше с религията си, нито се извиняваше с нея, ако нещо не му отърва.
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Дидо не го победи съвсем. Размениха си по една игра и после продукцията даде победата на Дидо. Каква е разликата между черупки от яйца и черупки от яйца на прах...
50
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-смешното и жалко отпадане. Поне да не беше приказвал толкова много предварително...
49
20
 
9
 
! Отговори
Подход преди 5 години
Нури не е това за което го мислят - непобедима машина. Дидо го победи. Георги направи голяма грешка, че го нападна, той от това се събира..отива на килимчето и после е като Терминатор...Ако някой може да бие Нури, това е Дидо, защото той не е краен към него и не таи омраза.
48
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жорето нямаше никакъв шанс. Куче което лае не хапе....
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой от тримата мъже ще отпадне за финала? Роман ми изглежда обречен.
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
едва ли не турците като са ни завзели територията е настъпил нечуван разцвет!?.Ами горе долу така е било...
45
6
 
17
 
! Отговори
Това е .. преди 5 години
Не е за чудене, че Нури ги бута като кегли...той има опита и силата - ръцете му са като на Попай моряка, има и хладнокръвието в игрите, като на камикадзе с колан на кръста...трудно някой би се противопоставил на такъв човек... Все пак Жоро имаше шанс в играта с копаене и цепене, но беше пренавит. При равенство Нури си заминаваше на Алманаха.
44
9
 
15
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Колкото и да се опитват някои да заличат историята ни,няма да успеят.Да кажеш,че Левски е бил бандит и турската полиция го е арестувала,да кажеш,че е имало мирно съвместно съществуване при това голямо клане в Батак, а и оня бивш волейболист *** да казва,че първите години на робството е било добре,а после е станало нетърпимо,сякаш никога не е имало Българско царство и златен век при Симеон и едва ли не турците като са ни завзели територията е настъпил нечуван разцвет!?
43
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жоре жорееее, да пишеш програми за цепене на виртуални дърва не е като да ги цепиш реално. Да приказваш какъв голям патриот си без да си прочел и два реда по въпроса не те прави патриот, а само смешен.
42
6
 
21
 
! Отговори
Хм.. преди 5 години
Нури на 50г му скри топката. Жорето не е лош, просто е младо момче все още... А миекащата Еропейска шампонка е доста злобна...особено откакто не получи амулета...на финала я чака нова лоша изненада - неодобрението на хората....