Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки

На 16 декември ще стане ясен победителят в шоуто
11 дек 2018 15:45, Александър Попов
117
Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки
Снимка: Фермата

Младият ИТ специалист Георги Янков не успя да сбъдне мечтата си да спечели "Фермата" и отпадна на косъм от финалните битки в шоуто.

Той бе елиминиран в битка от Стефан Семерджиев - Нури, след като двамата бяха номинирани служебно на двубоя. Досега те двамата нито един път не бяха излизали на арената през изминалите три месеца.

Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала.

На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин.

"Трудно е да губиш нещо толкова голямо. "Фермата" ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб", коментира през сълзи Георги.

Георги си изгради образ на патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството.

След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
16
 
! Отговори
22 преди 5 години
най-после, че тези опосуми са толкова жалки, че забравих за тази телевизия