Андреа се оплака: Разтеглят ми снимките!

Певицата отговори на нападките в социалните мрежи
Обновена: 13 дек 2018 05:54 | 12 дек 2018 23:00, Иванка Гъркова
48
Андреа се оплака: Разтеглят ми снимките!
Колаж: Facebook

Няколко часа след подигравателните коментари за нейната визия в интернет пространството, Андреа отговори на нападките. „Хора, това ли е най-важното?“, попита певицата във Фейсбук, която често разкрасява снимките си с Фотошоп. 

Веднага след излизането на статуса, множество потребители на социалната мрежа ѝ отговориха. Тази сутрин обаче постът липсва от официалния профил на Андреа и най-вероятно е бил изтрит.
 
Както вече писахме, певицата бе коментатор на финала на Big Brother Most Wanted. Малко след края на предаването, освен публикации за победителя, се появиха доста колажи на попфолк изпълнителката. От тях се вижда, че на живо тя изглежда доста по-пълна в сравнение със снимките ѝ във Facebook.
 
„Кадри от вчерашното живо предаване в студиото на „Big Brother Most Wanted“, където Андреа бе сред защитниците. (Не разтегнати снимки в оригинален размер)“, написаха администраторите на официалната страница на певицата в социалната мрежа.
 
Колажите на певицата предизвикаха горещи спорове в интернет. По-голяма част от потребителите на социалните мрежи са на мнение, че любимата на Кубрат Пулев може да е бременна или има здравословни проблеми, но не е нужно да коригира по този начин снимките, защото на живо си личи разликата. Под фотосите на фолкфурията се появиха стотици обидни коментари по неин адрес.
 
„Скъпа Андреа, снощи те гледах и само да вметна – харесвам те, но нямаш нищо общо със снимките. Нито тези, нито всички, които публикуваш. Красива си със или без фотошоп. Но е видно колко много го използваш“, написа жена под кадрите.
 
„Едва ли някой ще си прави труда да ви разтегля снимките! Целия хейт идва от това, че реалната ви визия и тази от социалните ви профили е коренно различна! Килограмите не са повод за подигравка, но ако вие не се харесвате такава (а то е видно от труда, който влагате в обработки и оправдания) направете нещо за себе си!“, коментира друга фенка на Андреа.
 
Певицата не за първи път привлича вниманието с визията си. През тази година хора с по-зорко око я хванаха на няколко пъти, че е прекалила с коригирането на снимките си, поради което има груби грешки по снимките ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
23
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
Ша я праща в пенция Кубрат...
13
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нали оня ден та видяхме в Брадъра на живо че си замязала на лоена топка ***.Той Опулев е по-приятен за гледане даже.
12
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Дааа , ,,разтеглят ми снимките..."!! Дрън , дрън , ярина.....! То и на ,,крив к.. , козината му пречи "!
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази почна да се излага като някоя типична представителка на малцинствата, от тия дето преди пет минути са ги хванали с гепена дамска чанта. Жалка работа!
10
2
 
46
 
! Отговори
Ivo преди 5 години
Международен конкурс за красота. След дълго умуване журито присъди първа награда на Фотошопа.
9
2
 
44
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Как казваше един футболен коментатор:- Каква драма драги зрители!Поредната кapaчка в борба с килата натрупани от едьене, пиенье, ниКва работа , и лакане...Рядко ... много рядко от този "джинс" има умни с чувство за мярка.
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя пък е тая?!?
7
2
 
41
 
! Отговори
Фотограв преди 5 години
..... тя често разкрасява с фотошопМай фотошопа го разбира повече от пеенето.
6
3
 
25
 
! Отговори
x преди 5 години
местя го
5
19
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Не понасям чалга, но никой не е виновен, нито длъжен да изглежда като по каталог. Нормална жена, защо я ядат, не е ясно. Какво очакват? Да е супер красива във всеки един момент? Тя ако беше щеше да е Амбър Хърд и да е с Илон Мъск, не с Кубрат Пулев, нъл тъй :-D
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая гаранция е от "елита "!
3
5
 
48
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
За красива не знам. За дебела също. Обаче хора гледайте запис на випа. Тая кака беше само с лява вежда. Другата я нямаше.
2
3
 
55
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Абе що и разтегляте снимките ? Тя така се старае да си ги стесни ....... пък вие разтегляте .
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Животновъдите - на село, там няма кой да ви разтегля снимките. Все едно живеем в някакъв обор - само чифтокопитни из новините...