Защо Меган се държи за корема? Експерти отговарят

Жестовете й разгневиха хиляди хора в социалните мрежи
13 дек 2018 21:00, Иванка Гъркова
30
Защо Меган се държи за корема? Експерти отговарят
Reuters

„Всички знаем, че е бременна, защо постоянно се държи за корема?“, „Каква е тази показност?“, „Аз съм родила две деца, но не съм се държала непрекъснато така!“. Това са част от коментарите в интернет пространството по повод гостуването на Меган Маркъл на Fashion Awards 2018. Наградите бяха раздадени в Лондон, а херцогинята, която бе сред изненадите на програмата, бе уловена от камерите да се държи за корема с двете ръце. 

Поведението на съпругата на принц Хари предизвика противоречиви реакции в социалните мрежи. Много хора изтъкнаха, че тя е от кралското семейство, но е излишно да демонстрира, че е бременна, като се държи за корема.
 
Според експерт, херцогинята неслучайно докосва корема си по този начин и в това не се крие желанието ѝ за показност и гордост, а нещо съвсем друго. Според Катрин Грейвс, това има успокояващ ефект за бебето. Акушерката изтъква, че тя кара жените, които посещават курсовете ѝ, да поставят ръцете си така, защото бебетата винаги реагират положително на това докосване.
 
Хващането на корема с ръце може да има успокояващ ефект и за самата Меган. Ако това е така, бебето ѝ със сигурност се чувства добре в утробата ѝ, разказва още специалистът.
 
Междувременно след слуховете, че Меган иска да роди детето си в домашни условия, дойде ред на информацията, че тя иска да направи това под хипноза. По този начин тя ще даде живот на първата си рожба по-безболезнено, пише вестник „Sun“.
 
Според изданието, майката на херцогинята на Съсекс – Дория Рагланд, я е убедила да роди по този начин, без никакви упойки.
 
Очаква се Меган да роди през пролетта. Полът на бебето все още е тайна. Едно е ясно – неговите кръстници ще бъдат Джордж и Амал Клуни, които са добри приятели на кралското семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото си мисли, че с това бебе е вързана до живот в кралското семейство и няма да я бутнат от там. За това така нагло си държи корема, ама да си спомним с Даяна какво се случи. А четейки за изцепките на Меган, дълго няма да я траят и нея.
16
0
 
0
 
! Отговори
Dr. Ouchboli преди 5 години
Защо сте ми нашляпали минуси - жените ви като родиха през вагиналния отвор после не се ли разшириха и не намаляха ли половите ви сношения, интимно, в леглото. Не станаха ли широки и не е тясно вече, разшльокано, после като ги шият на мъдницата. Колко от вас се разведоха после?
15
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 5 години
До Анонимен 20 Косата ще изправят ,ама с боята как ще се справят....
14
0
 
2
 
! Отговори
Бай Вълчо преди 5 години
..."Тоя боб за кво го ядох?? Тая дъртата няма да се научи да му сменя водата"
13
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Като се държи за корема Маркълица си показва актъорските умения .....То не беше показност , не беше чудо .....
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурен съм, че бебето няма да го покажат поне 3 месеца докато не измислят начин да му изправят ситно-къдравата коса. Виждали ли сте Мега като тийнейджърка - има си къдрав африкански облак върху главата. Как го изправя това чудо сега не знам. Сигурно и коства доста усилия. Тя си е един Майкъл Джексън в пола - черен, който се прави на бял. Въпроса е, дали щеше да я залюби принца, а тя си беше натюр. Да, да, ама не!
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кого е бременна?
10
4
 
8
 
! Отговори
115 преди 5 години
Бременно коремче ще показва ли? Та да си приготвя съд за повръщане.
9
0
 
23
 
! Отговори
бай Спиро преди 5 години
хора без работа.защо си държала корема?!?г*зът ли да си държи
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама вижте сега, нейно си е коремчето, държи си го. Не виждам поводи за гняв сред човешките същества.
7
3
 
20
 
! Отговори
Тошко Африкански преди 5 години
Сега какви фасони прави Меганчето, не е интересно . Нека видим бебето като роди кои гени ще вземе . Всеизвестно е че от векове Английската кралска кръв е слаба почти като вода . Докато Меганската африканска жилка може да се окаже доминираща . И ..... ебасии, кафяво бебе с голям сплескан нос и дебели джуки и рижава коса ........ Аааа . Дъртата кралица да не го вижда само че ще хвърчат глави .
6
16
 
1
 
! Отговори
Dr. Ouchboli преди 5 години
ми да го фърля през вагиналния си отвор, ама да й сложат един перидурален катетър преди това, че ще й се отпори *** от крясъци и ще й цепят мъдния дансинг. и после Хари ще хлопа на широко и да няма нови сватби по днескабг. всяка жена в 21 век заслужава нормална аналгезия при раждане, надявам се Мегън да слуша повече доктора си; освен това англичаните са водещи в анестезиологията от 1940 г. насам.
5
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кокетира с бремеността си .а е толкова грозна и с проблемна кожа
4
9
 
15
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
МНОГО ГРОЗНА,ОСОБЕНО РЪЦЕТЕ ЕДНИ БАБЕШКИ,ВГЛЕДАЙТЕ СЕ.....
3
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато се държи за корема Меган си казва.-Ами ако това бебе не е на Хари!?
2
6
 
28
 
! Отговори
Булгар преди 5 години
Почти го докарва на българска плеймейтка
1
3
 
35
 
! Отговори
Петко преди 5 години
През шнура ми е за Мегън,предствям си тя колко е притеснена за мене!