Бъди смел... Най-вдъхновяващите цитати от Роналдо

"Искам да печеля – това е най-важното за мен. А това е толкова просто"
25 дек 2018 17:40, Теодора Драгоева
13
Бъди смел... Най-вдъхновяващите цитати от Роналдо
Reuters

Футболната мегазвезда Кристиано Роналдо е известен освен с това, че е може би най-добрият играч в света в момента, а може би и един от най-големите играчи на всички времена. 

Играчът на „Ювентус“ се слави и със своята огромна амбиция и с нестихващото си желание да продължава да се развива и да се усъвършенства, въпреки че вече е постигнал всичко в кариерата си на професионален спортист.
 
Предлагаме ви една колекция с негови цитати, посветени на зашеметяващия му успех. Основното при Роналдо е, че той вярва в способността си да печели, без значение кое време е и независимо от трудностите.
 
Ето и някои думи, изречени от него, които могат да ви вдъхновяват и мотивират, без значение каква е професията ви:
 
1. „Трябва да мислите мащабно. Аз винаги вярвам, че никой не е по-добър от мен на терена.“

2. „Мечтите не са това, което виждате в съня си, мечтите са неща, които не ви позволяват да спите.“

3. „Остани силен. Бъди смел. Отиди отвъд възможностите си.“

4. „Никога не съм се опитвал да скрия факта, че единствената ми цел е да бъда най-добрият.“

5. „Има три важни неща за вършене – наспивайте се добре, хранете се качествено и тренирайте здраво.“

6. „Искам да печеля – това е най-важното за мен. А това е толкова просто.“
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
А феновете на Меси, като видят статия за Роналдо и пишат, че Меси е по-добър.... Ок. Но това има ли значение?... Непостижим успех сам по себе си е да те сравнят с Меси!!!... Не те сравняват с Валери Божинов.
9
0
 
12
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Един го обича, друг не.... Факт е, че какъвто и да е... е сред големите имена във футбола и няма човек на тази планета, който да не го знае. ... А как се постига. Ами помня един негов съотборник в реал беше казал... Тренировките ни започват в 9. Роналдо беше винаги там. Дойдох един ден в 8.00. Роналдо пак беше там. Един ден отидох в 7.00. Заварих Роналдо на стадиона сънен. ... Не го казвам аз, а негов съотборник. Дори това е вдъхновяващо. Не се става Роналдо без упоритост.
8
2
 
9
 
! Отговори
Навреме преди 5 години
Цитатите му са много точни. Придружени с постоянен труд, човек си става виртуоз.
7
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ли беше изнасилил момичето? Само питам
6
1
 
10
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Велик футболист и прекрасен човек.Цитата под номер две е просто потресаващ.Всичко има в този човек и трудно се прави сравнение с другите му колеги.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 4 И аз това казвам чрез вица...че Роналдо е голям играч, но сравни примерно топ 5 на най-зрелищните голове на Меси и Роналдо и ела пак. Няма място за сравнение...Голът на Меси срещу Хетафе...мисля 20005-та подобен на Марадона срещу Англия, където тръгва преди центъра на терена и навърза половината отбор + вратаря и Оня гол срещу Атлетик Билбао за купата една година където пак тръгва от центъра и направи шашави 5-6 човека и вкара не можеш да го видиш при Роналдо... ще ме извиняваш.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3, Роналдо може да е голям симулант, но е наистина велик играч. И съперничеството му с другия велик- Меси е уникално. По 5 златни топки имат двамата и над 600 гола в кариерата си до момента.
3
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7. "Падай за дузпа като круша в наказателното поле на Владислав Стоянов и бъди себе си!"Такъв *** рядко се среща.Иначе за съперничеството му с Гения Меси к'во да кажа...оня си прави хеттрици напоследък и два гола в един мач от пряксвободни удари , а тоя от дузпи се разписва.Не случайно има такъв виц:Роналдо:- Господ ме изпрати на Земята за да покажа на хората как се играе футбол.Лео Меси:- Никого не съм пращал!
2
7
 
16
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Вдъхновяващи цитати....на Роналдо. Абе защо стана модерно някой си, казал нещо си и веднага това било вдъхновяващ цитат. Нищо такова не може да ме вдъхнови, особено казано от един футболист, пък бил той и Роналдо. Може и да може да тича и да рита топката, но чак пък да изказва вдъхновяващи мисли... айде малко в повече ми идва. Европа затова загива, защото ВИП-овете са футболисти и чалгаджийки и те вдъхновяват младото поколение. Честита ви Коледа
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късай марулите голям си!