Звезди поляха 13-ия рожден ден на Bedroom Premium Club

Мис Плеймейт Нора Недкова "гръмна" Гъмов с деколте
Обновена: 27 дек 2018 15:08 | 27 дек 2018 15:07, Александър Попов
37

Весела Нейнски и Албена Вулева споделиха обща маса. Снимка: Станислав Савов

В навечерието на Коледа, стотици клиенти, партньори и приятели отбелязаха със специална вечер 13-ия рожден ден на Bedroom Premium Club. Парти, което трудно може да бъде описано с думи.

Екстравагантен черен килим и артисти на кокили посрещаха всички гости на рождения ден. Скъпо френско шампанско и изискани коктейли поставиха само началото.

Над 500 души станаха свидетели на новото шоу на Bedroom – Motor Heart. С него клубът отбеляза и своя специален празник, част от който бяха и редица имена от родния светски живот.

Актьорите Станимир Гъмов и Мая Бежанска бяха в компанията на актуалните имена от VIP Brother 2018 - Албена Вулева, Весела Нейнски, Нора Недкова и Зорница Линдарева. Нора бе изключително секси и остави Гъмов като вцепенен с цепката на роклята си. А купонът, който компанията им си организира, привлече погледа на всички в клуба.

В социалните мрежи клубът получи и лични поздравления от големите звезди в българския хип-хоп – 100 Кила, Pavell & Venci Venc‘, Тита, Криско и Мария Илиева.

Кулминацията на нощта бе бутиковата торта, която впечатли със своите размери и декорация. Г-н Веселин Борисов благодари от сцената на всички приятели и партньори на клуба.

"Заедно превърнахме Bedroom Premium не просто в клуб, а в усещане! Година след година, ние пораствахме, без да губим пламъка в сърцата си. Огън, който превърна едно цяло поколение в нова клубна култура. Благодарим ви, че за 13 години вие никога не ни предадохте, а винаги бяхте до нас. Защото вие написахте нашата история! Благодарим ви, че ви има!".

Още преди 13 години Bedroom даде заявка за забавление от ново измерение, а днес Bedroom Premium Club е лидер, налагащ световната мода в клубната култура у нас, с най-доброто авангардно шоу и еуфорична атмосфера.

Зад пулта на клуба застанаха емблематични имена за Bedroom като Dimo BG, Gorro и Vasco C, а част от програмата бяха MC Vera Russo, Светлин Къслев и Веси Бонева.

През 2019 година клуб Bedroom Premium ще продължи да впечатлява със своята програма, с гостуващи артисти и изпълнители от световната хаус сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
Вулева нито пие преди 5 години
Нито пък пуши
28
2
 
4
 
! Отговори
Като цяло мизантроп преди 5 години
Синекоска (от днес чернокоска) е невероятна жена! НЕВЕРОЯТНА! И далеч по - интелигентна от абсолютно всички, влизали някога в къщата.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше оня Тачо на Калканджиева да съберат с Гъмов че да се скарат на пияна глава в Бай Брадъра. Щеше да има пребиваньеее.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
26 Прав си...аз Тоя Денди, Гъмов и оня Здравко от Ритон не съм ги виждал без чаша уиски в ръка докато бяха в Брадъра. )) Е, Ласкин е друга тема....)))
25
1
 
5
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Наздраве за всичкото роми,което танцува в клуб "Спалня"
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязали ли сте че в Вип Брадъра най-известните лумпят алкохол като за последно? Даже най-големият интелект който е влизал в българския Брадър в историята... Денди не спираше да пие уиски в къщата. А кво остава за обикновения отруден човечец като се прибере от работа? Няма да си налее една ракия ли със салатка че след това домашно вино докато не се омота?
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
23, Хайде не ми говори за тая пиянка Гъмов... Скара се с най- добрият си познат в къщата ЯЯ и даже го обиждаше накрая. Оня и той е пиянка, но никога не си позволи да нагруби Гъмов. Никой не нагруби и в къщата. ЯЯ трябваше да е победител в Брадъра, а не оня тревоман на Иван Иван ов синчето или Гъмов...
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 22 Последно- грамотна или неграмотна е Вулева, забавен?))))
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 21 А не усещаш ли че го е казал пак с чувство за хумор....това за подтискането? Хем си признава, но по този начин го казва и с хумористична нотка. С една дума Гъмов не можеш да разбереш кога се бъзика или кога е наистина откровен и искрен. Като показа среден пръст на оная още в началото да не мислиш, че наистина е толкова афектиран от тая пииикла? Сттига беее...просто й показа къде й е мястото набързо по свой си начин- докато се забавлява!
20
0
 
2
 
! Отговори
Четете м/у редовете преди 5 години
Вулевица е неграмотница, бе, хора! Четете между редовете, а и самите тях. Ще излезете с умозаключението, че е неграмотна, бе!
19
0
 
2
 
! Отговори
Gaahl from Gorgoroth преди 5 години
До "Анонимен *** номер 20". Кого би го подтискало нечие чуждо интелектуално превъзходство, освен един мегаломан? Просто е решил да си го признае пияницата... Именно мегаломанията му беше и причината да номинира махленската ентелектуалка Бенуца, а и да избухне, когато Тарзан му намекна, че е ***.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19 Напротив, Гъмов си признава, че интелектът на Албена Вулева го подтиска, защото знае, че тя го превъзхожда интелектуално. Това не е мегаломания в това отношение на Гъмов. Иначе нямаше никога да си го признае в Брадъра.
17
1
 
8
 
! Отговори
Gaahl from Gorgoroth преди 5 години
Леля Бенуца - сигнално жълтата злобарка ялова, която в момента е добила вид на турска просякиня с дрипите, които носи, треторазрядният актьор Гномов пияндето, нереализиран неудачник с мегаломания относно интелектът, който не притежава, Весела Змейски - и певице, и психоложка... но нито в едно от двете не я бива. Ето ги и звездите на звездния небосклон!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 17 Е поне Гъмов правеше шоуто заедно с оня ЯЯ с чувството си за хумор в Брадъра. Другите бяха много жалки.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя треторазряден актьор Гъмов с тая хитра физиономия пак е първи на авантата да яде и да пие без пари...еманация на българския хитрец...
14
0
 
14
 
! Отговори
некъф ужас, некъф ат преди 5 години
Бравос, много мила аграрна сбирка са си спретнали.
13
0
 
20
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Да, видях звезди... ама само на тавана! :)
12
0
 
16
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
Тези явно са върли фенове на дъновизма - виждам, че се стараят усилено да копаят дъното, НА *** ЕЗИК КАЗАНО.
11
2
 
16
 
! Отговори
Forever преди 5 години
"Звезди" се наричат личности които са известни в цял свят, а аз тези на снимките ги виждам за пръв път.Или може би сте го написали иронично,да се почувстват като звезди .
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом Николета я няма значи купона не е бил голям!