Емили Ратайковски: Не обръщам внимание на обидите!

Моделката игнорира заяждането в социалните мрежи
31 дек 2018 16:00, Ивета Иванова
9
Емили Ратайковски: Не обръщам внимание на обидите!
Снимка: Reuters

Емили Ратайковски има над 20 млн. последователи в Instagram и често получава негативни коментари за публикациите си в социалните мрежи. Но 27-годишният модел казва, че се е научила да игнорира злобните забележки с времето.

"Научих се да отделям коментарите в социалната мрежа и троловете от истиснския живот. И не позволявам на ласкавите коментари да ме впечатляват прекалено много, така че ми е по-лесно да игнорирам и негативните коментари", посочи тя пред списание "Stellar".
 
Емили получи световна слава с участието си в клипа на песента "Blurred Lines" на Робин Тикъл. Заради провокативното видео, някои хора още тогава я затрупаха с отрицателни коментари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз не обръщам внимание на Емили Ратайковски... даже НЕ ЗНАМ коя е тя!Е с това ме заби като гвоздей в кисело мляко! Ратайковски е световноизвестна шафран тия!
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз не обръщам внимание на Емили Ратайковски... даже не знам коя е тя!
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважаеми Пешо,Абсолютно никой не те задължава да четеш "Днес" и още по-малко статиите за тази бургия Ратайковски!! Има много други забавни вестници! Тая Ратайковски, голяма шматандура била. Няма я на два различни фотоса с еднакви дрехи. Сигурно на вторият етаж не живее никой, само балконите големи.
4
4
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
И на тази мутрата й нищо не ми жовори, също като с Пиянка Чопра. И втората не я знам нито каква е, нито за какво се бори, но поне знам че такава комбинация от имена съществува. Молбата ми е към драскачите на Днес точка бг : напишете по една статия с поне 5000 думи за всяка от двете особи, в които да ни разясните защо заслужават всеки, който посещава порталът ви с клюкини, защо трябва да си губим 0.3 секунди от живота си, за да им четем имената на въпросните същества?
3
7
 
18
 
! Отговори
Коча преди 5 години
Емили е страхотна, бих й се изрипал 3-4 пъти подред :)))))))))))))))))))))))))
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със 70-80 милиона долара каквато и забележка да ти направи някой клошар..Все тая.
1
10
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А кой е Робин Тикъл? И защо жената с мъжка фамилия Ни бива натрапвана постоянно?