Анджелина Джоли: Предпочитам децата ми да са бунтари!

Ето какво сподели още актрисата пред "BBC Radio 4"
2 яну 2019 22:30, Ивета Иванова
8
Анджелина Джоли: Предпочитам децата ми да са бунтари!
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли каза, че не иска децата ѝ да са послушни постоянно, а предпочита да са бунтари. Тя сподели, че намира "бунтарската им жилка" за страхотна.

"Забавно е какви неща могат да правят децата. Те могат да те накарат да пораснеш, и ти растеш. Децата ми имат хубава бунтарска жилка. Не искам те да се държат перфектно през цялото време и да казват само правилните неща, защото смятам, че трябва да намерят себе си", разкри актрисата пред "BBC Radio 4".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Народеее???? преди 1 година
Само човек продал се на дявола може да кажа подобна глупост!Тя е сатанистка знаете ли?
8
1
 
10
 
! Отговори
Vergy98 преди 5 години
Бунтарството на децата на тази дама, явно се изразява в това, да се чудят към точно кой пол принадлежат. Това по скоро се отнася за биологичните и такива. Останалите просто са удърили джакпота и така...;-)))Да са и живи и здрави.
7
0
 
6
 
! Отговори
Дишпит преди 5 години
И ей тея греховни бунтари с кожени якета които бяха толкова "ГОТИНИ "са родителите на т.нар millenials като на тях тежи начина по който са отгледали децата си, като пълни загубеняци общо взето, игнорирайки всякакви натрупвания на мъдрост и добри практики и самата реалност, докато си мислят че го правят по "нов начин"
6
4
 
14
 
! Отговори
Дипшит преди 5 години
Тая ли бе.. тая е просто една биполярна наркотеса както повечето се оказаха певци и актриси и т.н Наркомани, зависими, самотни, загубени пропадняци които пушат цигари и пеят все едно не знам кво става а просто са едни хора с микрофон в бар които сеят регрес от раждането на поп културата и мас медиите. До края на тая цивилиация няма да може да се оттърсим от греховете изпети като молитва и почитани като бог идващи от тонколоните 1950/60 до 2010 и разбулването на тъпата мистерия в интернет
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зависи какво е бунтарство???Иска ли Анджелина децата и да са истински бунтари и да се опълчат срещу новия световен ред на либерастите???? И да рискуват кариерите си?Или да се правят на уж бунтари слугувайки на лукавия, без заплаха за нищо. А промотиране?
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е олицетворение на злото в света и толерстията. Не трябва да и се дава никаква публичност!
3
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви бунтари са тия.Със златното гърне и купчина прислуга.Всяка седмица ходят на СПА ,имат скъпи дрехи,ядът скъпа храна карат мерцедеси бмв порше имат яхта може би няколко.И кога се бунтуват?Като препият в тоалетната?
2
6
 
26
 
! Отговори
Кви Деца ма преди 5 години
ти деца нямаш - имаш сюрия цветнокожи осиновени копе_лета,който евреите те накараха да осиновиш с пропагандна цел - да се пропагандира глобализна и толерастията
1
5
 
31
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Анджелина Джоли е Сатанистка! Продала си е душата! Пазете си децата от нейното въздействие, не случайно Джон Войт - баща й, се отрече от нея!