Джиджи и Зейн са все по-рядко заедно. Разделени ли са?

Певецът вече не следва модела в социалните мрежи
3 яну 2019 22:45, Иванка Гъркова
14
Джиджи и Зейн са все по-рядко заедно. Разделени ли са?
Instagram

Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили. Това твърдят британските медии, тъй като двамата са забелязани за последно заедно в началото на ноември.

Междувременно феновете на модела и попзвездата разкриха, че те не са качвали общи снимки от няколко месеца насам. Освен това изпълнителят вече не я следва в Instagram. 

По информация на E! News, 23-годишната Джиджи и 25-годишният Зейн държат твърде много на кариерата си и най-вероятно това е повлияло на разпада на връзката им.
 
В момента Зейн работи активно в звукозаписното студио, защото предстои издаването на новия му албум, докато Джиджи се е фокусирала върху своите ангажименти, посочва онлайн изданието.
 
Ако се съди по профила на красавицата в социалните мрежи, тя не е била по празниците с гаджето си. Хадид се е снимала със сестра си Бела и майка си Йоланда, но не и със Зейн.
 
Джиджи и Зейн излизаха 2 години и 5 месеца. После през март 2018 г. обявиха, че се разделят, след което се събраха отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Всички заедно: едно, две, три - местим от единия крачол в другия.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже няма да си правя труда да го преместя..
4
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Явно няма вече джиджи-биджи.
3
1
 
3
 
! Отговори
АпокалипсО преди 5 години
Малее, ужас какво се случва!? Идва краят... Започнаха се важните събития! Моля актуализирайте с повече информация по темата!
2
0
 
5
 
! Отговори
Fgt преди 5 години
Не мога да заспя сега
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде-е-е! Махнаха едните карикатури, к'ви бяха Златка и тоя, татуирания юнак, и сложиха нови, разни Джиджита, Зейнета...Абе, кОлтура, бе братче, ВИП-ове, Ай-Кю-та ... :)