Лъжа е… пее Преслава, а Волен наистина бие по… барабаните

Лидерът на "Атака" се раздаде на макс на партито на партията
4 яну 2019 09:15,
57

Лидерът на "Атака" се раздаде максимално по време на коледното парти на партията му.

Видео от изпълнението на Волен Сидеров бе разпространено от партийната телевизия "Алфа", а в него националистът акомпанира на фолк певицата Преслава.

Облечен с костюм с папионка, депутатът плува в свои води по време на изпълнението на един от хитовете на Преслава – "Лъжа е".

Сидеров и фолк певицата изпълняват заедно и "Две следи" на Щурците.

През цялото време екипът на телевизията се забавлява, а когато Преслава запява "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова, микрофонът взима и жената на Сидеров – Деница.

Това далеч не е първото подобно изпълнение на Волен Сидеров. През миналата година се появи видео на което той и певицата Гери-Никол изпълняват емблематичната песен на Guns'n'Roses "Sweet Child O' Mine".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
пешо преди 5 години
ТОА УДАРИ ДЕЙВД КОПЪРФИЙЛД У ЗЕМЯТА
44
1
 
10
 
! Отговори
Намери си мястото преди 5 години
Най-сетне Воленси намери призванието-тъпанджия. Там няма да прчат лъжите и полулизмът му, а освен това може да си изкарва комплексите в някое соло. Ще го поканя на сватбата си за тъпанджия.
43
0
 
12
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Чалга-културата е завладяла и политиците ни.
42
0
 
13
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Тоя може да грабне наградата хамелеон на ВЕКА.Колко пъти е казвал, че чалгиите са долно нещо, бла-бла по цял ден това дрънкаше, а накрая какво излиза ахахах
41
0
 
11
 
! Отговори
ц*и*г*а*н*и*я* преди 5 години
пфуууу ....толкова е противно всичко- обстановка, музика, участници...млади хора безмозъчни, хвърлящи гюбеци. А Волен се е запътил към Брюксел, нали следват избори...
40
0
 
15
 
! Отговори
Да преди 5 години
Голям лъжец, как се намират хора, гласуващи за него? Луда работа. И са прави колегите тук, взе си паричките, пък ние му се смеем.
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгаропитеци...излишни.
38
1
 
37
 
! Отговори
Ю кортес преди 5 години
Как няма да се кефи и пее като има толкова много балъци от които стана милионер
37
2
 
20
 
! Отговори
Do 38 преди 5 години
До IYI 681 IYIАхам...а, аз винаги съм се чудел...кои са тези маллоум**ци, които гласуват за волен и псевдопатриотите.Е, явно наистина има такива.
36
10
 
30
 
! Отговори
Свинаря преди 5 години
Човека взе парите и сега си живее живота, а вие му викайте както си искате, боли го фара за вашите приказки. Пожелавам му на Волен да е жив и здрав и още много да открадне от тоз полународ
35
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖороА ти до къде го докара. Мислиш ли, че някога в живота си ще постигнеш толкова колкото Сидеров?
34
0
 
27
 
! Отговори
Хеви метъл преди 5 години
Това бело и надрусано мекотело отдавна си е изявен ЧАЛГАР! Чалгата и политиката винаги са вървяли ръка за ръка! Но не губете кураж - идва следващ тираж на Дядо Господ. Рано или късно ще има ВИДОВ ДЕН ЗА ВСИЧКИ! Бог да пази БЪЛГАРИЯ и дано се намерят хора за РЕВОЛЮЦИЯ! Без кръв няма да се оправим НИКОГА!!! Ч.Н.Г.!
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГашоМи браво, продължавай все така добре да се ориентираш, ама тия дето добре се ориентират не се хвалят с това в интернет, какво ти липсва в ориентацията, че си търсиш признание тук?
32
0
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Много важна новина - добре,че я научихме иначе нямаше ни да ядем,ни да спим! Де още такива новини,де ! Слава на този заливащ ни с долнокачествени новини сайт! А на г-на Желева да дадете един тлъст хонорар,хем! Пфу!Долна работа!
31
0
 
31
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Усещате ли Волен как позаглади косъма като се отърка във властта и рязко си промени лайфстайла ? Услаждат му се софрите и засуканите партийни активистки :D
30
1
 
12
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
До 29Човекоподобен, аз добре се ориентирам и гласувам. Това го написах за феновете на измислените патриоти като теб. Пожелавам ти необслужен кредит и ЧСИ
29
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГашоОпаааа, знеш ли колко му дреме на Волен дали ще гласуват за него, той никога няма да си брои стотинките, ти ще си броиш стотинките и гласувай за ко си искаш.
28
7
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Путин е виновен!
27
1
 
14
 
! Отговори
КЮЧЕКЧИЯ преди 5 години
25 01!ОТГОВОРИ КЮЧЕКЧИЯ преди 1 секунда ТОЗ *** ЗАГУБИ КАТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛ КОГАТО СА ОБЯВИ В СГОВОР С *** БОЙКОТО.СЕГА *** МУ КЮЧЕКЧИЙКА ЧАЛГАДЖИЙКА ОРИЕНТАЛИЗЪМ В ПЪЛНА СТЕПЕН ТВ ПЛАНЕТА Ц И ГА НИ ЗАЦИЯ ПЕЕШЕ КИРКОР КИРКОРОВ АРМЕНЕЦЪТ ЖЕНЕН ЗА АЛЛАХ ПОГАЧОВА ПРЕДСТАВЯН ЗА БЪЛГАРИН.ВСЕКИ КОЙТО СЛУША ОРИЕНТАЛСКИ ЗВУЦИ ЗА МЕН Е АСИМИЛИРАН ТВ ПЛАНЕТА Е НАЙ ДОЛНАТА ПРОДАЖНА АНТИБЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ.ФАКТ.
26
3
 
21
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
Кви рубли ви гоня ве цецови ***, този човек в момента е в управленската коалиция на идола ви Бойко Борисов!