Екссъпрузи сред звездите, които останаха добри приятели

Пример за това са Кортни Кардашян и Скот Дисик
8
Екссъпрузи сред звездите, които останаха добри приятели
Instagram

Както и в света на обикновените хора, така и в света на известните и богатите, е пълно с бивши съпрузи, които са успели да запазят добрите си отношения, въпреки че покрай раздялата им е имало някаква драма. 

Пример за това са Кортни Кардашян и Скот Дисик. Към днешна дата те могат да се похвалят с приятелски отношения, като Кортни дори се сближи с настоящата приятелка на Скот – София Ричи.
 
Бившата двойка има три деца – Мейсън (9), Пенелопе (6) и Рейн (4). Наскоро те споделиха кадри от почивката си в Мексико, на която са били и децата им, и 20-годишната София.
 
Сестрата на Кортни – Клои Кардашян дори написа в Twitter, че според нея е похвално и удивително колко зряло се държат всички в името на децата.
 
Говореше се, че в началото Ричи се е чувствала аутсайдер в семейството, но заради любовта си към Дисик е решила да приеме приятелството му с Кортни.
 
Вижте в галерията на Tialoto.bg кои други ексдвойки сред известните продължават да се чувстват семейство и години след раздялата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Покажете *** Нинова с новото елече.
6
2
 
1
 
! Отговори
Семето преди 5 години
Пхах, в българия вземат пример от тия - изхвърлят се вътре, оная го изхвърля през вулвата си и после го отебава. Ипотечни кредити, панаири... Почват се разговори за "бащата на детето ми", "майката на детето ми", ххахаххахх.
5
4
 
1
 
! Отговори
lelka преди 5 години
Ненормални и объркани отношения са това.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не прочетох какво е писано преди мен, но аз ще кажа, че виждам група грозни и черни екземпляри.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези толкова са известни че никой нито ги е чувал нито виждал. Какви звезди какви слънца ви гонят. Може би съм изостанал с информацията щом не съм чувал за тях. С какво са допринесли за света че са станали звезди. Песни ли са пеели или филни снимали. Дайте по подробна информация щото така ще се чудим и зверим. Ама защо се чудим те нашите силиконки станаха звезди та тези ли дето си плащат да ги правят звезди. Много звезди станаха ще се счупи звездо клона.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости.Няма как да останеш приятел с човек,в който си бил влюбен.Аз като се видя с бивши гаджета си разменяме по някоя приказка или поне се поздравяваме.С изключение на тази,в която бях влюбен.Като я видя все едно виждам плъх, толкова ми е отвратителна.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко? Кортни коя и Дисик къф? Кви звезди? Алооооууу, тия тука не сме ги чували, вий звезди ги пишете. Ми, пишете ме и мене. И аз съм звезда и мен тук никой не ме е чувал, освен 50 човека най-тесен кръг.