Звезди, които ще се сдобият с бебета през 2019-а

Ким Кардашян ще стане майка за четвърти път
11
Звезди, които ще се сдобият с бебета през 2019-а
Reuters

На 15 октомври 2018 г. дворецът Кенсингтън обяви, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл очакват първото си дете през пролетта на 2019 г. 

Потвърждението за бременността на една от най-вълнуващите двойки в света в момента, стана само пет месеца след сватбата им през май 2018 г. Това кралско бебе може би ще се окаже най-чаканият звезден наследник за тази година. Иначе доста други знаменитости изненадаха света преди броени дни, с радостната вест, че ще си имат дете през идната година.
 
Това направиха и Ким Кардашян и Кание Уест. Те обявиха, че ще се сдобият с четвъртото си дете през 2019 г. Бебето, което ще е момче, ще бъде износено от сурогатната майка, която износи и третото им дете – Чикаго.
 
Според източници, близки до Ким, това ще е последното бебе на двойката, която вече има 5-годишна дъщеря Норт, 3-годишен син Сейнт, а дъщеря им Чикаго е на 11 месеца.
 
Вижте снимки на звездите, които ще увеличат семействата си с още един член през тази година в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Даяна го е наричала "моят малък Спенсър" - такъв цвят коса има в нейната фамилия."---По тази логика, като нищо малкото на Меган може да прилича на вуйчо си...А пък, и ако вземе косата на Хари, представям си кралското чудо. :)
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина е екатра за четене в клозета.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Беселина"Къде е правена тази снимка, това кухня в някой манастир ли е?"---Не е манастир. Това е някъде по мюсюлманския свят, при забулените моми.Меган сигурно има и други снимки като бременна (даже в по-напреднала бременност), но сайтът нарочно е избрал тази не може да не се възползва от всеки случай, за да покаже любимите си нехристиянски (и не бели) индивиди. Нищо, че нямат нищо общо с темата.
7
0
 
3
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
Къде е правена тази снимка, това кухня в някой манастир ли е? Врят зад нея някакви тенджери, защо е ходила там, защо не напишете нещо повече за снимката, ами изпляскате първата, която ви попадне?!
6
0
 
3
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 5 години
на снимката двойничката на Александрия Окасио-Кортез...муахаха, тия всичките си приличат...Мелания, бейби, обичам те!
5
5
 
6
 
! Отговори
Джамал Шлонга преди 5 години
Звездите, които бяха лашкани като ръчни колички и на които им се изхвърлиха вътре през 2018, най-накрая.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"...Даяна го е наричала "моят малък Спенсър" - такъв цвят коса има в нейната фамилия."---Такъв цвят на косата има НЕ САМО в нейната фамилия ...P.S. За Луизчо Спенсър (род. 1994) ли говориш? Ами той има 5 сестри (братовчедки на принц Хари), които не приличат нито на него, нито на Хари...
3
0
 
14
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Таз мегън въобще не ми се нрави. Фейк отвсякъде, че и мешана с индианци
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Именно заради цвета на косата Даяна го е наричала "моят малък Спенсър" - такъв цвят коса има в нейната фамилия. Освен това, обърни внимание на племенника на Даяна, той е копие на Хари.
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, дори англичанките са по-хубави от тоя ***! Къде я намери тоя Хари!Ама и той с тоя специфичен цвят на косата, сигурно майка му, принцеса Даяна дълго му е избирала татко. :)Сега като им се роди едно на кафяви и оранжеви райета... Или пък, като далматинец оранжев, на кафяви петна... :)